Instagram : @peejburhan

sampai tahun depan.

gila penat memikirkan kerja yang menunggu.
kau tengok la borang je dah botingkek-tingkek

itu pun nasib semalam aku dah tulis semua.
so untuk today punya just tambahan je la.
sebab aku kan tutup pukul 2pm.
aku pikir siapkan borang sempat la pukul 2 keluar kejap ada urusan.
takdanya. sedar-sedar dah nak pukul 3 ni.
aaaaa mandi pun tak sempat lagi ni.
rambut dah tahap minyak sapi ni.

walaupun kelam kabut, bersyukur ngan rezeki Allah bagi.
ok takleh lama. nak kena mandi n buat kerja dengan gembira dan senyuman.
wah katanyer. hahaha.

promo aku lanjutkan 2 hari lagi.
aku tak sampai hati la. aku ni takleh. bila ramai je whatsapp cakap itu ini.
aku jadi tak sampai hati.
sebab mostly kata busy uruskan anak sekolah la.
duit 2hb baru masuk la.
tunggu bonus la. sian pulak.
so aku bagi chance 2 hari lebih yea.
takleh dah lepas tu.
lepas tu kembali normal n takda promo ok.
so maknanya sampai 2 januari je promo.
thats it. jangan buat cerita sedih lagi ngan aku.

ok la. lagi layan sembang sini sampai ke sudah tak siap kerja aku.
ok ta-ta.
selamat hari isnin.


1 Comments:

Mia Kassim said... [Reply to Comments]

Happy New Year peej.....honestly suka baca blog ni dah lama sbb cite semua mmg sempoi dan jujur. Semoga terus success dlm apa jua bidang yg diceburi....k bye :D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...