Instagram : @peejburhan

puas hati

ni auto publish entry.
elok aku nak menaip prapp bunyi.
no bukan baju or seluar koyak.
bukak bunyi perabot patah ke apa.
tapi MrB seperti biasa kentut dengan penuh bertenaga dalam tidur.
takleh terima betul la. motip tidur pun kentut kuat macam tu?
nasib takda bau. ada bau memang kita siku je. hahaha

nway, hamagad. hamagad.
kan aku cerita hari tu, tv series yang aku follow semua tengah on break kan.
terus rasa diriku sunyi. wah ayat takleh nak drama lagi ke? ;p
takleh jadi. so mari pikirkan cerita apa lagi nak tengok.
dok la aku dok google pasal tv series.
teringat cerita the following.
pernah orang suggest. then tak silap ada nampak keluar tv iklan dia.
macam menarik. pastu pergi youtube pulak tengok trailer.
best ni. so bermulalah operasi meng-download.

best weyh cerita dia!!!!
sebab best debar-debar seperti biasa aku memang marathon la kan.
dah dalam masa 2 hari selamat marathon habis season 1, 15 episode. fuhhhh.
terbaiklah.
pastu now menggelupur sebab tak sabar nak tunggu season 2 sebab dia sajeeeee je bagi ending cemas kan.
nasib bila check next season adalah januari ni. la la la.

jalan cerita best la.
tapi siapa tak suka cerita cemas n ngeri jangan tengok la.
aku rasa nak pitam2 jugak la tengok dok bunuh sana sini.

best ada tv series nak layan bukan sebab apa.
kira sambil2 buat kerja2 packing, buat trial set ke, sambil lipat baju ke.
kira tak terasa sangat bosan n letih tu.
sambil menyelam minum air kaedahnya.

lepas ni tak tau nak tengok apa pulak.
ikut ellen *ellen lagi!* ada jugak few times dia sebut pasal cerita orange is the new black.
kisah benar kan.
tak sure best ke tak. belum ada hati nak meng-google or tengok trailer.
nanti la ada tv series best lagi aku paksa2 korang pun tengok jugak :D



7 Comments:

Jumiyatul said... [Reply to Comments]

Peach! Best! aku tengah tengok halfway, memang LAIN sangat dari drama2 lain Peach!

Xuriana said... [Reply to Comments]

haaa kan aku dh ckp 'the following' best.. best kannnn.. sebab ko takleh predict sapa jahat sapa baik.. semua pembunuh kejam, hehehe...

Syida shedot said... [Reply to Comments]

salam peej,

bole x share link yang selalu guna untuk download dan tgk series online. tq!!!

peej said... [Reply to Comments]

@Jumiyatul bwat sangat ok. tak sabar menanti season 2. so sila gigih habiskan cerita tu.

peej said... [Reply to Comments]

@Xuriana tu la sangat best. i likeee. ni aku nak tengok hostages pulak. macam best.

peej said... [Reply to Comments]

@Syida shedot

mula2 kena download bit torrent. kat situ yang dia akan download cerita. pengantara la.

nak download sumber daripada eztv.it.

♥ thebOoksLover ♥ said... [Reply to Comments]

Orange is the new black pun best jugak. cepat donlod! Tak sabar nak tunggu season baru Game of Thrones :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...