Instagram : @peejburhan

now what?

plan asal nak keluar ni.
tina ajak ke bangsar.
perempuan tu plan nak pagi aje. menyampah gila.
tapi ok la sebab jumaat aku memang takda apa. so on la.
kemain 2-3 alarm iolls set.
al maklum jenis tak bangun pagi kan.
elok aku bangun n mandi. whatsapp dia.
dia kata gi lewat pulak. sebab dia servis kereta ke apa.
so tunggu lepas solat jumaat baru keluar.
nice kan?

yang aku dah bersiap bagai ok!
ok la boleh la lari pergi 2-3 tempat pikir aku.
ok siap semua. angkut bag n laptop duduk kat hall jap.
kasi customer tracking num semalam.
settle je, pastu perasaan malas nak keluar muncul.
ye la, aku nyampah meredah kota siang hari ni.
dah la kereta banyak pastu bawak semua macam cilaks je.
kang aku yang sakit jiwa. pastu ngan panas nya.
eeeiii memang i is tak suka siang hari ni la.
so takyah la. mari menghabiskan masa duduk tunggu minah tu je la.

tapi. tapi. tapi. perut is laparrrr. lambat lagi ni nak makan.
tu pasal jugak malas bangun awal.
nanti lapar memikirkan nak makan memacam.
if bangun lewat alang2 tu relax je perut if lewat sikit makan kan.
rasa nak order apa2 tapi kang kenyang pulak by the time keluar.
tapi if order boleh tahan lapar.
adakah perlu bedal maggi lagi?

ni dah masuk bilik online atas katil sambil meniarap.
e eh ngantuk pulak.
ok sementara ni nak buat apa ni?

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...