Instagram : @peejburhan

awal tak kak ton?

awal kan bangun?
teruja pulak rasanya.
bangun awal dengan tidur yang cukup pulak tu.
ye itu yang penting tu. huhu.
semalam tidur dalam kul 1am macam tu.
ok maybe bagi some tak awal la, bagi aku awal sungguh ni ok.
so tu yang bangun kul 9am tadi. syabas.

semalam lepas post barang kawan datang servis aircond rumah.
sebab aku perasan kurang sejuk n kejap nanti terpercik air kena muka.
bongok ok, memula tu aku siap ingat expose mistik ke apa.
sekali dia check memang tak sejuk ok. reading 40, dia kata patut kena 60 ke atas.
hahah patut berpeluh ketiak kau kan elly datang rumah hari tu.
ni dah buat ni baru la sejuk terasa2.
kalau tetiba nampak aku pose pakai sweater tu, bukan bermakna aku kat luar negara ok.
tapi kt ruang tamu sendiri je. hahaha gila poyo.

nway, nak bagi tau.
promosi yang loose item tu dah takda yea.
if still nak boleh tapi normal price.
if ada lagi aku bagi tau.
usually aku ada je loose untuk facial. ada aku bagi tau.

lain-lain promo still on ye.

tabita

trial - RM110 (free postage)
reg - RM250 (postage +RM10)
exc - RM280 (postage +RM10)

ephyra 

2 box - RM350
3 box - RM500

by the way semalam tengok mama share ni kat blog dia.
sebagai anak mithali dan peniaga harus cecepat capture. haha.


sempat promo kan. hahha.
mama memang kalau kehabisan dia order je.
nanti jumpa dia kena la aku bawak.
siap kedekut tu taknak share ngan papa. haha

ramai tanya boleh ke jeragat hilang la apa.
aku takleh nak bagi gerenti. tu aku.
aku tak suka just becoz kau meniaga kau kata semua boleh. bla bla.
aku akan cakap depends ngan kulit kau la. aku pakai ok.
mama pakai ok. tapi kang tang kau tak ok takkan aku nak di salahkan.
so berminat try la kan.
so macam mama dulu teruk gak pigmentation dia.
now dah hardly nampak.
nak kata 100% clear agak2 la. umur pun berapa. tapi atleast ok la kan.
btw, mama cakap skincerity bagus untuk wrinkles dia. sebab tu dah tak nampak laugh line semua.

siapa nak try skincerity pun boleh.
korang nak apa2 info sila la klik segala pic kat sidebar aku ni.
aku link kan ke categories dorang.
ado info memacam kat situ untuk setiap produk tu.
unless kau baca takda then baru tanya yea.
kadang benda sama orang dok ulang tanya T____T

ok. tu je. selamat pagi yawwwww.
bukan senang nak wish ni.
so asal pagi je harus wish ye. hahha

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...