Instagram : @peejburhan

Testimonial

ni ada some testimonial yang customer share.
lama dah dorang bagi biasa la memanjang lupa.
so ni baru teringat nak share.
yang bawah ni untuk Ephyra.



Kelakar je time dia bagi ni.
sebab aku rasa mendapat kaki.
haha ye la bukak nampak kaki kan.


testimonial simple.
just nak bagi tau dia sangat puas hati ngan Ephyra.
repeat customer. :)


ni customer from Dubai.
hari tu husband dia fly ke KL.
so dia mintak kakak dia amik from rumah mama.
then pass ke husband dia.
husband dia hand carry je.
baru2 ni isnin hari tu aku hantar 3 box kat hotel sebab ada cabin crew berminat nak beli.
Alhamdulillah.

oh satu lagi. bagi yang malas nak minum2 ni sebab takut nanti rasa horror ke apa kan.
tak ok. memang banyak feed back dapat suka rasa ephyra ni sebab sedap.
perisa tutti fruitti kan. so rasa macam sugus macam tu.

bawah ni pulak testimonial untuk tabita.


kau jangan ok.
semua pun berseri.
kadang customer amik COD aku naik segan sebab semua muka lawa gila.
aku gak biasa2 aje. tah apa2 tukang jual muka tak meletop macam customer kan.
aku yang terkagum2 tengok kulit dorang.
apa nak buat ahkak tak gigih macam memula dulu.
tak consisten betul
bila rajin tu amik kau rajin 2 minggu.
pastu malas tu 3 minggu. hahah.

tapi buat masa ni tengah rajin ngan skincerity la.
sebab sangat best feeling tu.
tapi tu la. kena pastikan laki dah tidur baru leh pakai.
kang dia tengok apa ke muka macam itu tak berselero.
tapi bestnya skincerity ni bau dia wangi.
sebelum ni if MrB cium dia kata bau tabita.
now dia cakap, wangiiiii je. bau apa ni?

tapi kelakar sebab skincerity ni bila pagi kau bangun muka kau mengelupas la benda tu.
tu yang syok peel, basuh n all. coolio.
tapi ada satu pagi tu masa memula pakai.
MrB tak tau aku pakai produk baru.
sebelum gi kerja dia suka sibuk nak cium dulu.
aku lak memang membuta n mamai.
tetiba perasan dia dok kuis2 kopek atas bibir aku.
aku terus, "u buat apa ni?"
dia kata ni haaa ada bulu kucing.
tapi lamaaaa. hahahha aku rasa dia cabut tetiba ada lagi. tetiba ada lagi.
ye la peel macam lapisan kan mask ni.
aku cakap tu skincare mengelupas la. baru dia gelak.
dia kata ingat bulu kucing. cehhh.

aku takda amik pic time pakai n pagi kan.
nanti rajin aku snap. tunjuk sini kan.
ada few dah beli.
so macam mana? rasakan tak bestnya skincerity ni?



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...