Instagram : @peejburhan

Tabita Year End Sale

Promosi datang lagi.
so sila grab peluang ni yea.
nanti promo habis semua sibuk tanya takleh ke nak dapat harga promo la apa.
jawapan tak boleh.
sebab aku buat promo bila supplier bari barang kat aku pun harga promo.
if hari biasa, aku beli harga biasa, tak dapat la sesuka hati nak buat promo kan.

kali ni promo maksimum namanya.
check out people.



price with postage fee:-

Exc set - RM290

Reg set - RM260
Trial set - RM110


Ephyra Promo.



1 box - RM197
2 box - RM350
3 box - RM500

*free shaker n recycle bag/box. 
*free postage.

Trial 1 box - RM68
Trial 2 box - RM120

*free postage

so if berminat as usual boleh email kat tabita.nhb@gmail.com
or sms/whatsapp 012-2758575

tolong hantar order ke, proof payment kat satu medium je.
jangan hantar sms/email dedua n whatapp sekali.
nanti aku confuse.

ok happy mega sale.


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...