Instagram : @peejburhan

seketul punat.

semalam aku buat status macam ni kat fb
kemain otak orang memikir sesuatu je. bengong.
apa sebenarnya seketul punat?
ni hahhh

stressss gila weyh.
tapi terima kasih jugak la kat spec tu.
pic kiri tu konon ala sweetttt je kan. pandai dia coverline kan.
padahal amikkk.
besar weyhhhh. nasib ketepi sikit so tak nampak dpd hujung mata ni ke apa.
if nampak lagi stress kot.
tapi ni tak nampak pun cukup stress kot. sebab tau dia ada situ.
dah la customer tengah ramai nak COD. aaaaaa.
kalau2 aku lepas rambut tutup sebelah muka agak2 customer takut tak? hahaha
lambat bebenor dia nak masak or kering.

elly lagi la. hari tu jumpa.
dia sibuk bawak segala barang make up chanel dia taknak.
so suruh aku n filla pilih. wah rezeki. amik je la kan orang bagi.
salah satu tu barang dermalogica.
kemain siap cakap, "bagus benda ni, sapu kat jerawat nanti senang kering."
siap masa cakap tu elok tunjuk jerawat tu kan. kong jaq.
dah la masa tu tak sengeri now. time tu baru nak jadi.
aaaaaaaa.
hahah kecoh kan. seketul je pun.

nway, Alhamdulillah sambutan menggalakkan.
so semalam aku kena restock tabita.
matiklah penat semalam tak rehat daripada pagi sampai tengah pagi balik.
then tadi bangun takda la awal nau. around 11 macam tu.
layan email apa segala. then rush keluar pergi restock ephyra pulak.
singgah lunch. baru bertenaga sikit nak mengadap kerja.
wah poyo, padahal badan macam aku ni tak makan seminggu pun ok ni.
banyak tenaga tersimpan ni celahan lems sans sins.


makan kt hayaki cafe.
dekat depan office oceanlife je pun. senang la sekali harung.
layan nasi dagang n sirap bandung cincau ahhh sedap ah ah *siap ada effect tu*

balik angkut barang. aaaaa penat.
nak tunggu laki lambat. kerja nak buat ni.


harap cukup untuk this week.
kalau tak letih ulang alik angkut stock.
nway, since order banyak.
untuk this week aku post everyday yea.
sebab if tak, kena angkut 3-4 bag pergi post. lagi penat nanti.
ephyra ni dah la besar n berat.
so if nak beli. korang bayar before 2.30pm akan post hari yang sama yea.

tak sure akan continue selagi promo ke tak post hari-hari ni.
takpa la. apa2 aku info kat korang masa buat payment tu. macam biasa.

ok ta-ta.
nak sambung buat kerja.
demi bersuap-suap nasi dagang. heheh.


[advertorial]


Harga RM100 sahaja !!!
Berminat boleh register now - sms 0129113790 (hazwani)
- email themakeuplover@gmail.com


4 Comments:

Nazratul Azra said... [Reply to Comments]

hahah.. aku la tu yg komen kat fb.
Sebab banyak punat yg aku fikirkan lol.

Ainur Izzati Ahmad said... [Reply to Comments]

penat sgt kot bekerja..tu yg naik sepunat..huhuh..

Ehh peej, dah lama kan ko xde up citer meow2 ko. Ada masa ko cter eh..huhu

Syamel Syamelia said... [Reply to Comments]

ayohhhh...cik miowwww pun tolong packing barang sekali ke ^,^

Syamel Syamelia said... [Reply to Comments]

ayohhhh....cik miowww pun tolong packing sekali ke ^,^

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...