Instagram : @peejburhan

sekadar yang mampu

Alhamdulillah banyak pulak masuk order ada promo ni.
even untuk ephyra pun ada yang dah sibuk nak harga promo even aku belum publish lagi.
siapa regular customer dah tau la harga promo aku.

ye harga promo untuk ephyra adalah.

2 box RM350
3 box RM500

postage free.

oh ada yang bertanya beli ni dapat apa-apa free gift tak?
jawapan takda!
aku hanya bagi normal free gift ephyra tu je.
iaitu setiap box memang ada free gift shaker & recycle bag.

sorry aku tak boleh nak bagi free gift.
sebab harga aku bagi ni dah murah.
lain la harga aku normal n standard price ephyra, then Insyallah boleh la bagi free gift.
ye la beza banyak kot. kalau gitu bapak gift pun boleh bagi. hahaha.
plus memang aku dah survey dulu.
80% customer aku prefer discount daripada free gift. so aku ikut apa kata survey la.
plus citarasa orang ni lain-lain, kang aku bagi free gift ni, kang ada yang tak berkenan lak.
contoh la tetiba aku bagi free gift, seketul bekas pencungkil gigi ngan cungkil gigi sekali.
ada orang maybe suka, yang tak suka tu mesti rasa nak cungkil2 je mata aku ngan benda tu. eee takut.
so senang macam ni kan. discount.
if rasa nak free gift boleh try carik2, maybe ada orang tawarkan free gift yang menepati citarasa mu.

oh lagi satu.
ramai tanya kenapa aku tak post hari-hari.
memang boleh sebenarnya. tapi aku taknak.
sebab aku tahu tahap kemampuan aku.
kalau aku rasa terlalu banyak sangat prder baru akan aku buat hari-hari.
setakat boleh bare lagi ni baik tak payah.
memang bagus la if hari-hari. sebab orang selalu tak sabar kan.
tapi taknak. nanti aku stress.
kang sambil pack aku nangis la. sebab penat tak berkesudahan.
tak pun aku jadi tak fokus. aku asyik salah post barang.
siap, post again pun aku salah lagi. haaa parah tak?
kang busy sangat buat kerja sampai keguguran bagai.
wah matiklah drama macam la gugur lapan kali kan. hahah.
so aku taknak.
aku ikut pace aku je la.
jadi harap boleh ikut timing postage aku.

Alhamdulillah dah 2 tahun ni, takda lagi la barang orang tak sampai.
lambat cepat je. kadang bukan salah aku tapi salah orang pos.
once aku pos, aku takleh kawal bila benda tu nak sampai.
so tunggu la yea.
if tengok tak sampai, n aku lak pemalas lak time tu tak bagi tracking number.
sila contact n mintak. aku bagi.

oh if kata memang aku sepi ke apa.
try tanya balik.
kadang korang beli barang, aku tak confirmkan payment.
or kadang aku dah confirm payment. tapi apesal barang tak sampai.
tanya. kadang aku lupa nak catit. sebab tu tak berpost barang. i is terlupa.
ye la otak dah berapa tahun ni ngan beberapa tahun dulu tak sama.

so harap paham.
ku hanyalah manusia biasa yang sentiasa membuat kesilapan. wah ayat.

nway, aku kena check stock.
rasanya stock promo loose toner nak habis dah yea.
ke dah abis. so maaf la ye.
so siapa cepat dia dapat.

lain still ada.

so dapatkan year end sale ni ye

Ephyra 

- 1 box RM197
- 2 box RM350 (NP RM394)
- 3 box RM500 (NP RM591)

Tabita 

- Trial RM110 (NP RM130)
- Reg RM250 (NP RM290)
- Exc RM280 (NP RM330)
* +RM10 postage utk set reg n exc

- Facial Soap RM80 (NP RM100)
- Night Cream reg 25g RM70 (NP RM120)
- Night Cream exc 40g RM90 (NP RM140)
- Eye Cream RM75 (NP RM115)

*postage free

Selain barang promo nak beli Skincerity n Krim Ibu Putih pun boleh.

Skincerity 

RM250 (Semenanjung)
RM260 (SabahSarawak)

Krim Ibu Putih

30g RM50
50g RM75
* +RM5 for postage






1 Comments:

Patricia Charles said... [Reply to Comments]

Peej, samala kita. now aku cuti tanpa gaji for 2 months. Kebetulan pulak kaki aku sakit. adoi, konon2 cuti ni nak memfokuskan diri dengan biz. Kadang2 terlepas pandang lak bayaran dari customers especially yg guna interbank. Kena maki pun ada sebab lambat hantar, orang sakit dah explain bukan derang nak dengar pun. aku just worry sikit kalau Januari msk keja balik, how to handle orders?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...