Instagram : @peejburhan

salamat pagi.

wah pagi kan entry today.
hari ni bangun pagi woih. *kembangkembanghidung*

semalam keletihan.
sambil layan raja lawak sambil membuat kerja.
habis layan raja lawak kerja still tak settle.
so layan jodoh itu milik kita pulak.
sebab aku record tapi tak sempat tengok.
sendu betul la drama melayu ni kan.
semua ending macam takat ada ending je.
dinda menyesal.
baik layan tv series omputeh la.
best n orgasma je tengok setiap episode.
tapi syok layan blacklist dia on break pulak kan.
cisss.
scandal pun sama gak on break.
tapi takpa. penantian berbaloi sebab memang best gila ceritanye.

nway, elok settle kerja. sakit pinggang.
ingan nak baring la relaxkan pinggang.
amik kau tertidur terus.
ingat tidur kejap je, sebab usually after 2 hours mesti terjaga.
tapi semalam elok pulak tidur sampai ke pagi.
bangun je kasi pack barang untuk post.
main game kejap.
mandi n pergi breakfast.
wah suka. jarang sekali breakfast kan.
lepas breakfast post barang n balik.

ni tengah bersantai.
ingat nak merayap sana sini penuhkan hari-hari ku.
tapi laki ku ngantuk.
so balik tadi dia mengemas ntah apa. ni tidur.

sangap gak bangun awal ni kan. hahah.
tak tau nak buat apa.
ada kang bosan, aku pun tidur balik kang.
nampak gaya gitu la.
takpa buat masa ni mari membuat aktiviti tak berfaedah layan blog, youtube ke apa kan.

happy weekend peeps.
ta-ta


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...