Instagram : @peejburhan

online shop untuk plussize

hampeh sangat kan korang.
aku mintak tips menabung yg bg tips nya sorang dua je.
yang lain gigih pm la, komen sana sini siap whatsapp mintak link online shopping tu.
hahahhaa. cissss.

ok sebab mari berkongsi membawa berkat.
aku share few online shop yang lately rajin beli situ.

Fatshionista Plus Size 


ni paling baru beli. sampai semalam.
lawa kannn. tapi kisahnya motip beli baju macam ni nak pakai pergi mana kan?
bukan ada nak cuti pantai ke apa.
tetiba terasa macam nak pakai baju ni kena ada cardigan.
yang sedia ada tak kena. so kena beli yang match.
so nampak tak permainan dia kat situ. ;p

Mawar Plussize Closet


yang paling baru di beli. hu ha hu ha.
dah sampai kelmarin.
tak check lagi pun n belum try.
lawaaaa kan?


www.aishop.com.my



banyak jugak lawa.
tapi yang lawa cepat nau sold out.
dah best ukut bagai n feeling.
nak proceed je tengok dah sold out. nyampah.
tapi dah kata gila, harus carik gak apa boleh beli. hua hua.


http://lalinaboutique.blogspot.com
aku baru share hari tu kan?
haaa situ punya pun best2. i is love.


www.fe.com.my



n yang terpaling baru yang paling suka.
yang jonet kenalkan.
yang terus aku menggila n beli sampai dotdotdot banyak.
sebab serious lawa x jumpa kat blogshop lain.
tapi dia pre order la.
aku tak dapat lg barang.
tak tau la if indah kadar dari rupa ke.
tapi tengok pics memang terbaik sangat la.

ialah femme elegante.
tolonglah nama pun bikin gatei gatei tangan nak semua.
oh yang ni bukan untuk plussize je.
korang yang normal semua boleh n sumpah lawa.
so untuk plussize sila bukak tab plussize ok.

akhir kata.
hello, im Peej.
n im a shopaholic.




5 Comments:

Eisha said... [Reply to Comments]

peej i biasa beli kat femme elegante tu kualiti ok with price :)

Amoi Farah said... [Reply to Comments]

Baru nak mintak link online shop tu

mamamya said... [Reply to Comments]

peej, kalau bj kt femme dah sampai date plishhhh...nak tau kuliti ok ke dak...serious cantik!

waned said... [Reply to Comments]

Actually..femme elegante harga dia mahal sikit.
Cuba pergi lelong under On9fashion.....baju yang sama jer harga lebihhhh murah.tapi preorderla.

waned said... [Reply to Comments]

Actually femme elegante ni mahal sikit...bolehpergi lelong under on9fashion...baju yang sama harga lebiih murah.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...