Instagram : @peejburhan

mood ceria hilang.

wah awal la sangat dah tengahari kan.
bagi aku awal la kan.
sebab before kul 12 kan. ;p

dah la tidur seperti biasa selepas subuh.
tapi terpaksa bangun ni sebab customer call bertalu2 nak amik barang around 11ish.
baiklah.
dah settle amik pun.

tapi tu la bangun awal ni stress lebih.
sebab dah la macam ngantuk je ni.
tapi kang layan mata mau pukul berapa lak bangun.
atleast if berjaga ni jap lagi boleh pergi post awal.

tapi tu la. ni tengah online kat ruang tamu.
abislah wilcha ajak geng pulak layan karaoke.
bukan geng apa la. geng2 bebudak lepak tu la.
sedap takpo. ni tah apa2 aje.
dah la pintu rumah aku memang jenis lubang2.
memang rasa macam aku pun lepak bilik karaoke yang sama perasaannya tu.
ada duit reno rumah memang aku buat sekali make sure sound proof.
haaa? boleh gitu?

ingat zaman dulu aku pernah lepak rumah 1 guy ni.
ramai2 la ada party. bukan la aku sorang gi lepak. gila apa.
rumah dia duplex condo.
kau bayanglah party. memang music kuat gila la kan.
duplex tu balcony dia besar gilaaaa besar dpd rumang tamu aku la.
rasa besar porch rumah ni la.
siap ada kolam ikan kat balcony.

so depan tu ada tempat lepak la.
dalam rumah music kuat gila macam club.
tapi keluar je sunyi sepi ok.
sebab memang rumah tu dah buat sound proof.
bila orang bukak sliding door memang nak meletop la bunyi music.
tutup je terus sunyi sepi balik.
terus rasa macam, wahhh so gempak.
tapi if aku buat gitu memang door bell kena kuat la.
kalau tak orang datang menjerit la kau panggil sampai ke esok la aku tak dengar.
eh tapi ada hp kan. call la kan.

eh apa merepek ni?
ni namanya merepek perempuan yang kena bangun daripada waktu yang sepatutnya.

oh satu lagi.
tadi tengok feeds kat fb.
dah la pulak ramai share video baru.
menyesal lak aku tengok.
macam bangang je.
tapi lawak lak baca komen ada orang cakap lepas tengok video tu dia kemurungan. hahhaa.
aku takda la murung tapi rasa nak marah n maki orang. hahha.

yang kelakarnya video tu dia sibuk nak macam comel je macam comel je.
pastu gelak2.
tapi siapa sangka video dia lak orang bahan lepas tu.
bebudak sekarang ni dah kenapa?
eeeiiii. kau nak bercinta pun nak record.
siap kawan recordkan pun ada kan part tu.
pastu jantan tp buat muka kepit macam comel, macam comel tu dah kenapa?
maybe citarasa orang berbeza tapi aku kalau lelaki nak comel2 macam tu memang makan penumbuk je.

memang tak cium pipi je ke apa.
bukan la cium mulut.
tajuk video nak kontroversi je dorang ni.
tapi stillllll. aku ni bercinta gak sampai 8 tahun.
kawin nak masuk 2 tahun.
tak pernah kot tetiba nak cium2 sakan ke apa.

kau jangan la.
aku ni if laki aku sibuk cakap kat kawan2 dia aku sayanggg bini aku ni pun aku buat muka.
rasa macam perlu ke? tak yah kot.
sebab pikir balik, siapa tak sayang bini oiiiiii.
ok ada la kot yang tak sayang. tapiiiiii tu lain cerita la.
tapi if sayang. takyah nak kecoh sangat. orang dengar pun nyampah je.

eeeiii. spoil mood betul la bangun tak cukup tidur.
pastu tengok kebodohan gitu.
palinggg takleh blah. tang papa mama tu.
aaaaaa why oh why.

hoi kalau ada anak macam mana la pulak zaman anak2 kita nanti.
menakutkan betul.




2 Comments:

Ainur Izzati Ahmad said... [Reply to Comments]

And yes..aku pun sakit hati gak tengok vidoe yang terbuka dgn sendiri nya oleh jariku yg gatal tekan. Aku yg malu tutup muka sendri sb peragai dorg budak2 neh..ishkk ishkk ishkkk

Miss Brenito said... [Reply to Comments]

hahahaha.. rasa nak buat gak entry pasal kebangangan tersebut juger lah

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...