Instagram : @peejburhan

Malika Overseas Shopping

[Advertorial]

Siapa follow ig/fb aku tau hari tu aku ada promo Malika Perfume Boutique.
macam-macam perfume ada, daripada original perfume n sephora perfume pun ada.
now Malika Perfume Boutique dah maju setapak lagi, dengan adanya Malika Overseas Shopping.
ye masih mengekalkan nama Malika.

Apa benda pulak overseas shopping ni kan?
pernah tak korang macam bila tengok any tv series ke, movies ke.
nampak barang-barang dalam cerita tu macam wahhh bestnya. nakkkk!
kat Malaysia takda ke eyh?
usually memang takda la kan.
but sometimes ada, pastu kau macam teruja. pastu tengok harga terus emosi. woi mahal!
padahal hasil kita google barang tu takda la mahal begitu.
kan? kan? kan?
siapa pernah kena macam ni?

so dengan adanya Malika Overseas Shopping.
impian kita selama ni ada harapan jadi kenyataan.
Malika Overseas Shopping ni amik pre order kalau korang nak high end brand daripada oversea contoh kenwood, brenville, cath kidston, tefal, portmetrian and etc…
amboi kemain nama. aku pun terjakun2 je bukan kenal. 2-3 je pernah dengar. hahaha.

barang-barang di ambil adalah daripada UK ataupun Australia.
macam-macam barang la, barang-barang rumah, toys untuk kanak-kanak.
so takda la tertumpu untuk orang dewasa je.
if ada customer nak request apa-apa barang dari kedua negara tu pun boleh.
nanti Malika Overseas Shopping akan quote price dengan harga yang very reasonable.

Bayaran ansuran pun ada ye.
sebab barang adalah pre order.
pre order ni kan korang macam order, nanti dorang akan bagi tau bila dijangka barang sampai.
so let say korang beli barang sekarang, so bayar deposit je. nanti barang sampai february, so by then boleh la bayar habis. once habis bayar akan dapat la barang.

serious best barang-barang dia.
ni some la aku share.
serious lawa n comel n macam gempak.
tetiba rasa macam kau perluuuuu je benda tu.  hahahha padahal takda pun dalam list nak beli kan.
tetiba sangat.



:: Russel Hobbs Mini Chopper 14450 = RM120. Deposit RM60 ::


:: Henry Cleaning Troller = RM149. Deposit RM60 ::

:: Le Crueset Cassis Stoneware Petite Round Casserole 0.2L = RM130 ::

:: Le Crueset Cast Iron Shallow 30cm RM-630. Deposit RM250 ::


:: Punch Bowl out, Drinks Fountain in = RM165 ::

:: Cath Kidston Fold Away Shopper = RM210. Deposit RM100 ::




:: Maxwell & Williams - Spice It Up Carousel 17 Piece Bamboo = RM215 ::

:: Pyrex 10 Piece Storage Dish Set = RM190 ::

:: Tefal Actifry Plus with Salt & Pepper Mills = RM850. Deposit RM250. Free Electric Salt and Pepper Mill ::

:: Tefal Fresh Express Plus 150W Foood Prosessor = RM250 ::


:: Cashmere Regal Rose 16-Piece Dinner Set = RM450 ::

:: Bedsheet - Queen RM150 - King RM170 ::

:: Tommee Tippee Pink Closer to Nature - 6 x 260ml Bottles = RM150 ::


:: Bouncycle = RM300. Deposit RM150. for 18mths++ ::

banyak kan best-best.
ni aku share sikit je ok.
so kalau nak check out apa lagi yang ada.
boleh pergi ke fb page Malika Overseas Shopping.

if berminat pun senang je.
just contact Cikin, PM kat fb 
or Whatsapp/Wechat at 0192998091



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...