Instagram : @peejburhan

kekecohan villa

dah berapa hari ni kan asyik la baca status kt fb orang pasal villa nabila tu.
aku memula macam blur n tak tau apakah kecoh2 ni.
still tak amik tau.
semalam ada la baca-baca sikit.
ok faham dah jalan cerita.
tapi tak amik pusing.

then tadi ada orang share artikel kat blog orang.
so bukak la blog tu.
bukak sebab nak tengok gambar.
ok la if pikir scary la nak tetiba ke situ kan.
tetiba teringat cerita misteri rumah tua tu.
kan rumah scary2 macam tu kan.

tapi aku cannot help it.
maklumlah jiwa makcik2 sekarang.
sambil tengok rumah tu terpikir, lawanya la hai villa ni.
bayangkan time villa tu masih ok n ada penghuni la.
lawa gila kot design dia kan.
suka benar tengok. walaupun tinggi bertingkat dan ada harapan kurus exercise dalam rumah sendiri je.
aaaa tipu. kalau rumah begitu besar harus orang gaji ada 8 kan.
takda nya nak gerak. panggil pakai intercom je. amboih.
tapi lawa kannn? hihi.

korang ada tengok tak rumah tu?
berkenan.
pastu katanya sebab atas bukit kita villa tu boleh nampak singapore kan?
mesti best je.
tapi now takleh la kot abis tu dah serupa hutan macam tu.

nway, kisah budak hilang tu macam menggelabah pulak kan.
parents kau risau2 kau hilang.
kau sesuka hati boleh lepak ngan gf kt umah kawan ke apa.
kong ajo. macam la tak tau kekecohan tengah berlaku. boleh dia buat diam.
kalau anak aku ada yang dah makan kaki.
ewah bercakap, macam la reti nak bg orang makan kaki. hihu.

eh ok la.
perut lapar rasa nak makan.
tapi macam malas nak keluar.
ngantuk pun ada ni.
baik tidur kan. tapi tu la, konon bagus la tidur awal kan.
tapi seperti biasa if la tidur ni. confirm jap lagi kul 3am terjaga.
T______T

2 Comments:

Myne Khalid said... [Reply to Comments]

http://www.hazrey.com/2013/11/924-kisah-sebenar-kehilangan-izzat.html?m=1

cik yaya said... [Reply to Comments]

Morning peej, iols duduk jb.. mmg bengong la budak yg mengecohkan 1msia ni.. hapahh daa. btw villa nabila iz very scary at night. lagi2 lalu pintu blkg which opposite to istana johor.. villa nabila tu mmg cantikk sgt view dia n rumahnya if dijaga now dh penuh hutan. if lalu kt main road mmg xperasan ponn..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...