Instagram : @peejburhan

InstagCollage - Kandvas.com

Siapa sini suka Instagram angkat tangan.
ok dah boleh turunkan tangan, takyah nak lama2 sangat angkat tu.
well aku salah sorang yang angkat tadi. hihi.
gila tak suka, suka kotttt!
sebab dah la memacam filter ada. so rasa terus diri pandai amik gambar n artistic sangat.

paling best sebab boleh selfie kan.
pastu kasi filter sikit. terus rasa macam fuhhhh lawanya aku.
hahaha matiklah sendiri puji kan.
puji dalam hati je la.
so mostly selalu if pic kat Instagram mesti terbaik je kan.
pastu bila dah rajin sangat upload pic, nanti lupa pic apa la yang kita upload dulu.
pastu if bosan takda buat apa layan balik pics lama terus macam, e eh lawanya pic ni!
tapi macam tu je la. lama-lama nanti lupa balik.

sekarang ada solution dia.
memang kena sangat la Kandvas.com bikin InstagCollage ni.
akhirnyaaaa ada gambar yang boleh kita abadikan dalam frame.
amik kau frame terus. ye la, takyah la nak tipu.
ngan teknologi yang ada sekarang aku dapat rasakan agaknya 10% je manusia kat dunia ni rajin nak cuci gambar kan. simpan album ke apa.
takda punyalah. album korang semua apa? haaa tu la Instagram, fb, tak pun kat pc je la.
kemain payah nak nampak orang dengna frame ngan gambar2 semua.

so dengan InstagCollage from Kandvas.com ni maka merasa la segala pics menarik di pamerkan.


nice kannn!
best weyhhh.
ok apa perlu buat?
korang hanya perlu provide 54 Instagram photo korang je untuk di collage kan n siap ngan frame sekali. terbaik.

memang sesuai sangat la untuk orang yang suka selfie ni kan.
serious best. buat khas untuk setiap anak ke.
satu frame tu kau selfie je ke. amik 54 pic selfie. haha.
satu tu khas untuk anak2 je ke.
satu tu khas pics wedding je ke. syiokkkk.
tapi make sure kena cukup 54 gambar. tak boleh lebih, tak boleh kurang.

bestnya sebab size dia.
so kalau 54 tu pics selfie je pun takda la segan.
kalau selfie tapi terpampang gambar macam poyo je kan.
orang tengok pun silap-silap naik darah nanti. ;p


Haaa nampak?
harga siap frame semua tu RM99 sahaja ok.

promo ni hanya untuk 100 orang pertama sahaja.
semua akan siap within 2 weeks.
so dalam masa 2 weeks tu akan post out batch by batch.
last posting is on 15th November.

1. Apa yang Kandvas.com jual?
a collage in frame (size 50 x 70) made up of 54 Instagram photos.
RM 99 sahaja tak termasuk postage.
Untuk postage additional RM10.



2. Macam mana proses dia?
customer perlu hantar 54 instagram photos to kandvas.com@gmail.com sekali dengan Nama, Alamat dan Contact Number.
Lepas dah approve semua 54 gambar tu korang akan dapat payment details, etc.

3. Macam mana nak save/retrieve gambar daripada Instagram?

untuk iphone aku tak sure. huhu. tak berapa nak IT savvy.
kat point pertama tu ada ajar. tp tu setelah kau buat setting tu. 
if before ni tak pernah so kau takkan ada pics sebelum ni.
tapi nasib aku pandai bijak bistari (nak gak puji diri).
aku teringat aku selalu if upload kat Instagram mesti aku akan share sekali kat twitter n fb.
so aku ada folder instagram kat fb! mihmihmihmih.
so aku leh dapatkan 54 pics kat situ.
kembang2 hidung bila checkout banyak pics menarik nak cukupkan 54 tu. <3 div="">

4. Kalau tak cukup 54 gambar, macam mana?
sila cukupkan. so sila selfie banyak-banyak sampai cukup.
tak pun amik la pic anak ke, pic kereta korang ke, pic kucing ke. 
tak pun apa lagi stalk page kawan-kawan kau, mana ada pic kau sila amik daripada Instagram dorang. huhu.
so ye! kena cukupkan 54 gambar.



5. Kalau takda Instagram, macam mana? (kira korang nak jugak lah gambar korang bercollage segala)
priority given to Instagram 54 pics given customers dulu.
kalau gambar sendiri (yang bukan size petak Instagram) still boleh.
tapi harga lain and kena join queue lepas priority dah habis.
reason because, dorang ni buat by batches, lain2 size punya gambar perlukan extra time untuk arrange to make a collage.
if nak jugak nanti korang email or whatsapp untuk more info.

6. Packaging/ Shipping?
bubble wrap berkali ganda dan berkotak, Insyallah selamat sampai dengan cun.
sampai je terus bukak n cakap, "macam comel je, macam comel je, macam comel je."
tapi cakap sorang jangan keek. nanti kena kutuk. ;p


Lawakan. lawakan.
tolonglah tak sabar nak tunggu aku punya siap.
sampai nanti aku akan eksyen yea. hua hua.
ok jom pilih gambar. ingat! 54 Instagram photos tau.



Contact details:



Email: kandvas.com@gmail.com
FB: www.kandvas.com
Contact: SMS or Whatsapp only - 016-7034697 (Nad)



1 Comments:

Shark Kay said... [Reply to Comments]

perghhh..
terbaek nie..
thanx for share.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...