Instagram : @peejburhan

hari minggu

mesti best je hari minggu korang kan.
jalan sana sini ke?
aku duk rumah aje.
pergi post pun tak. sebab last week dah post hari2.
weekend aku nak rehat.
tapi takda rehat pun sebab ramai hari ni COD.
so memang takleh keluar la.

tadi petang ada la noy facetime kata jom keluar la apa.
mula-mula macam malas, pastu macam eh ok gak. aku nak beli bra.
pastu end up dedua pemalas.
sebab memikirkan jalan mesti jam.
pastu nanti semua shopping complex nak parking hazab.
ye la time orang dapat gaji kot kan.
harus la semua pun keluar la apa.
ihhh tak kuasa la.
duduk rumah je la pun.

nasib duk rumah sebab sekali ada lagi orang call n nak amik barang.
wah baguih. rejeki jangan dia tolak.
ni tengah melangok sambil layan game kat fb.
sampai dah tak tau nak online apa la pulak kan. ;p

ni lewat malam ada sorang nak amik lagi.
pastu free. boleh la lepak makan atas.
hahaha kecoh, kat atas je pun kan.
itu tiap malam pun selalu je pergi.

ni dalam bilik ni.
pasang scented candle. bukak aircond, layan online.
tadi Mr.B masuk kejap dia kata depan ada kawan dia.
lagi aku malas nak keluar. aku ni orang tak kenal memang malas meramah mesra.
buruk perangai. lantak la hai.
dia ni ramai sangat kawan la. semua pun nak ajak rumah. rimas kadang2.
dah la tak kenal.
aku lain, mostly kawan-kawan aku memang pusing2 yang sama je pun.
so takda elemen terkejut kat situ yea.

eh apa cerita best nak layan yea
takda kat viooz kejap lagi boleh beli dvd ke.
sangap la pulak.

1 Comments:

the kecik said... [Reply to Comments]

Peej, sila tgk cite korea kat 393, the inheritors. Petang ni kul 6 lebih ada repeat. Besttt! Best you suka. Kalau tak sabar, sila tgk online. Kdrama ke apa ntah tak ingat hahaha take care babe!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...