Instagram : @peejburhan

everytimeee

tadi bangun awal.
pastu online n jawab email ke apa semua customer hantar.
then tengah dok main game rasa macam ngantuk lagi je.
tau-tau tertidur balik. haha hampeh.

tapi tidur yang penuh makna sebab mimpi remy ishakkkkk weyh.
dah la dalam mimpi remy ishak rambut baru tu.
aaaaa sexy pitam.

tah mimpi macam tengah lepak tepi pool. malam la.
ada pool party kot entah.
tapi aku macam terlepak kat table ada dia. dia berdepan la.
pastu ada bront palarae la. haha tetiba sangat.
tapi kemain sembang macam kan kawan2 je.

yang pelik kawan2 aku lepak macam kat pondok lain.
macam mana aku sesat kat pondok remy ishak tah.

tu takpa. tu takpa.
nak amik pic ngan dia n cakap betapa sukanya.
tapi tak berani. hampeh betul.

pastu kena coverline. takkan nak ketara perangai cinta maut kan.
kejap2 kena la pergi lepak kat pondok geng aku.
pastu nanti layan dorang amik pic la apa.

then tetiba kembali ke pondok remy ishak tu.
tengok tak ramai orang dah.
ada remy tengah sembang ngan bront.
ok thats it. tak kira beranikan diri amik pic.

tengah sembang ngan dorang, aku kemain kata 'eh jap jap'.
pastu pergi ke handbag nak amik camera kan.
wah tak sabarnya nak eksyen pic bersama remy ishak khennn.
sekali…!!!!!
hp aku bunyi!!!!!

aaaaa stress stress stresss.
kena la bangun tidur n jawab.
as usual laki aku callll!!!!
tanya aku dah siap ke barang untuk post. T_______T
aaaaaaa aku tak paham la sixth sense dia tu.
adakah dalam mimpi aku nak feeling lebih pun dia tau?
tak boleh yea?

dah banyak kali ok.
everytime mimpi best or part best.
tetiba hp bunyi n yang call tu dia.

alangkah seeeedihnya….haaaaaatiku param param.


2 Comments:

FnF Centre said... [Reply to Comments]

http://norfaezah-zakaria.blogspot.com/

khairul dalina said... [Reply to Comments]

kah kah kah lawak... adoiii instint dia mmg kuat la awk curang lam mimpi...
adoiii mmg sedih... takpe try lg next time hahaha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...