Instagram : @peejburhan

aku suka cerita hantu

eh dah lama aku tak dapat email expose mistik korang.
sebab tu jugak aku takda apa nak share.
cepat la. email la aku.
aku suka baca cerita hantu.

aku ada few la yang kawan-kawan cerita n all.
tapi tu la malas nak type. hahah.
kong ajo kan. suruh korang email, tapi sendiri malas.
plus aku lupa keseluruhan cerita. kang aku cerita tak mari tak best gak.
tengok la if rajin aku cerita la.
if not tunggu la korang email.
if tak email gak, jawabnya berkubur la expose mistik punya segment.



8 Comments:

Lily Liciey said... [Reply to Comments]

ingatkan lupa publish..hihi

ana kimi said... [Reply to Comments]

patut la, menunggu jugak expose mistik ni, upe nya xd owg cerita kee, hehe~ hantu un takut nak keluar kot masa sekarang, sebab kecoh sgt psl dia dekat villa nabila

English Cottage said... [Reply to Comments]

eeerrr

tifa anvar said... [Reply to Comments]

Jngnlah segmen nie d ttp. Best tau bc pngalamn hantu org

tifa anvar said... [Reply to Comments]

Jngnlh ttp segmen nie,peejah. Best tau bc psl hantu2 nie

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

patutla sy tggu tiap2 pagi jumaat xde .. sampai sy scroll cerita expose mistik yg lama2..sampai dh khatam pon hehehe..

dela said... [Reply to Comments]

lama x tgok... hhee

cerita hantu said... [Reply to Comments]

serem juga nie bacanyaa....

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...