Instagram : @peejburhan

Setelah sekian lama

minggu sedikit busy.
tak sempat nak update.
if ada masa pun mood takda.
habiskan masa main game ajo.

tetiba hari ini demam la pulak.
tetiba sangat.
sekian lama tak demam tetiba hari ni demam.
pagi tadi tetiba rasa tekak tak best.
pastu hidung lak. ingat biasa2 je.
sekali malam tadi demam kus-kus.
habiskan masa tidur je.
kawan Mr.B ajak keluar nak belanja makan pun tak larat.

petang tadi hujan lebat gila kan ngan taufan apa bagai.
area umah aku kemain banyak bumbung orang terbang la.
runtuh apa bagai.

Mr.B suruh pergi klinik tadi.
aaaa takut. nanti dia check itu ini kang tak pasal warded.
the last time aku demam seminggu kat hospital.
dont want.
plus takleh la. sebab Insyallah today dapat segala stock Ephyra tu.
so aku kena post today.
lama orang tunggu. tak best simpan lama.
so nak make sure today gak post.
kena lawan sikit demam ni.

oh aku ada few boxes lebih nanti.
so if nak beli boleh contact macam biasa yea.

eh ok la. nak sambung buat kerja.
mana la tak demam orang pagi tidur aku ni sibuk nak buat kerja.
bahaya la tidur.
tadi aku demam elok tidur berselubung2.
tau2 later tu MrB tunjuk pic aku tidur ternganga. woi burukkkk.
ye la kau selsema harus la napas pakai mulut.
pastu dia tengok sepuluh kali kata comel.
tak suka!!! tak comel. buruk laaaaa!

aaaa demam please go away.
hopefully akan okay.
tak ok petang esok ke klinik kita.

1 Comments:

Miss Brenito said... [Reply to Comments]

aaa... lawak la mr. B... aku dulu tiap kali pregy tidor berdengkur kalah kerbau kena sembelih... laki tukang rakam, siyes hodoh giler, dah mcm bunyik alien kena sembelih dah.. jahat tau orang laki ni.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...