Instagram : @peejburhan

movie marathon

check iphoto tengok ada lak pics ni.
so update je la kan.
walaupun malas je sebenarnya.

ni last week kot.
last week laki aku kegilaan nak tengok wayang pulak.
bila tanya nak tengok cerita apa.
tak tau. eh macam tu pulak.
suka hati je.

so ke klcc.
ikut dia ajak pergi wangsa walk je.
hoi bosan. wangsa walk tu selang sehari pergi kot.
so mari ke klcc.
nasib tak ramai manusia sangat.
again tanya nak tengok cerita apa?
kata tak tau. suka hati beratur je.
sampai depan counter dia tanya orang tu cerita apa ada?
kau sakit hati tak? obviously kau boleh baca n check sendiri. decide then beli tiket kan.
aku malas nak cakap apa. kang gaduh depan counter tu kang.
bila dia tanya aku nak apa.
terus aku cakap 2 guns. haha main amik je.
tapi tu la. matiklah 2 jam tunggu baru tayangan.

so berjalan la pusing2 takda arah tujuan.
rasa nak shopping.
tapi aku suka lagi if shopping ngan noy.
kalau ngan laki nanti dia bosan.
so lupakan.

so menyinggah pergi kat dome.
aku tak lapar sebab sebelum tu dah makan.
tak ingat lak aku makan apa.
tapi dia makan la.
tapi since 2 jam kot tunggu.
after awhile aku lapar kembali la.
haha of cozzz. pernah ke aku tak lapar kembali.
nampak nau nipu.


muka malas nak layan aku la tu.
abis dah hari2 sama. apa je nak sembang.
plus laki aku bukan jenis suka sembang gossip ke apa.
abis nak sembang apa kan.
cakap benda2 bodoh je la.
pastu memasing main hp.
zaman sekarang ni tak kira la ngan kawan ke, laki ke, family ke.
gath or lepak2 pun dah tak best kan.
sebab semua mengadap gadget memasing je.
aku jenis malas. aku suka sembang.
tapi jangan bagi sekali aku keluarkan hp.
kalau keluarkan memang malas nak layan orang lain nanti.
tolong jangan kacau.
abis tu kau meminta sangat kan. kang aku buat tau sentaps.
jadi if lepak tu, lupakan la segala hp ke apa tu.
interact la ngan orang sekeliling.




:: see mana layan kitew ::

:: spicy olio beef linguini at dome. mmm dap ::


tengok cerita 2 guns.
best aku suka. sebab lawakkkk.
plus aku suka mark wahlberg. so yeah. hahaha.
then abis tengok wayang malas lepak2 gerak balik.
sekali dalam kereta Mr.B kata jom tengok wayang lagi.
hah? aaaa penat la.
tapi dia nak jugek.
so singgah la ke wangsa walk mall. n tengok midnight movie.
tengok cerita prisoner. trailer macam best.
tapi cerita dia macam meleret n membosankan aku rasa.
tu takpa dah la lamaaa. pastu ending habis begitu. bengang pulak.
tengok kul 11.50pm. habis movie dah 2.30 macam tu.
amboi mcm cerita hindustan kau punya lama tu.
ok la cerita dia. tapi takda la kau enjoy tengok sepanjang movie.
ada time2 kau macam. woiiii bosan.

then minggu lepas laki aku mood nak tengok movie je.
tetiba nanti balik kerja ajak gi tengok movie lagi.
cerita apa eyh. eh sumpah lupa.
tapi stock tak plan jugak.
sampai wayang. beratur tanya cerita apa ada?
elok cerita tu lg 5 minit start terus macam. ok la nak yang tu.
sekali tengok kl gangster pun keluar esoknya.
terus purchase sekali cerita kl gangster utk esok.

amboi pasangan remaja sangat kan dating tengok wayang je.
siap amik couple seat.
bukan apa selesa la.
tapi paling la tak remaja dah
aku tengok couple seat lain kemain berkepit sakan.
aku laki bini siap turunkan tempat tangan tengah tu.
pastu berebut nak letak tangan.
takda ciri-ciri romantis.
ye la. nak romantis kat rumah yea.
ni nak tengok wayang. so fokus.
jangan nak kepit2. rimas. hahhaha.

btw, apesal la aaron aziz tu seksi sangat.
dalam kl gangster la.
sexy tak leh tahan betul.
rosyam noow pun...ok dia tak seksi la. aku tak pernah suka.
tapi dalam tu kemain bukak baju. lawooo badan. takleh tahan.
eh motip kemain takleh tahan kan? hahaha.
tah la aku rasa kl gangster 1 lg best kot. i dunno.
tapi boleh la gi tengok
tapi ada la adegan annoying semua nak cakap lorat cina.
kali ni lagi over siap cakap cina T_____T
yang kelakar india cakap ngan melayu. tapi macam cakap cina. wtf sangat.
n rambut shamsul yusof tu dah kenapa macam tu?
sepanjang hidup tak pernah lagi aku nampak gangster kat malaysia buat rambut macam tu.
tak kira melayu, cina or india.
kau pun agak2 la.

eh ok la.
kerja menanti.
ta-ta peaches.

3 Comments:

Xuriana said... [Reply to Comments]

aku tak tgk lg KL gangster 2. ajak ajib tapi dia taknak sbb dia kata aku trick nak tgk aaron. apa salahnyaaaaaaa. ada jugak aku pi sorang2 ni. utk abg aaron, aku sanggup. :)

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

weh..ade lah org buat rambut cam syamsul yusuf tu..

penjual cd/dvd la tapi nya..wahahahahha

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

rugi la weh beli twin seats tp turunkan pembahagi tuuuu. ahaha. kitorang pun suka beli twin seats. lagi selesa.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...