Instagram : @peejburhan

mata lelaki.

tadi post ephyra yang tertangguh sekian lama customer beli promo hari tu.
then singgah klinik.
ikutkan malas nak gi klinik.
tapi ini malam dah janji nak keluar ngan elly n filla.
kang demam tak surut macam mana nak keluar kan.
tak pun kang MrB tak bagi keluar lak.
takleh jadi harus gi klinik amik ubat.
penuh harapan ni akan sihat by malam nanti. huhu.

tadi kat klinik nasib tak ramai orang.
tunggu pun tak lama.
tengah tunggu nak amik ubat nampak la couple ni.
yang lelaki kemain pakai tank top macam tu.
sebab badan tough kemain.
pastu awek dia datang ikut kat belakang.

lawa.
tinggi, rambut straight, muka putih melepak.
tengok muka confirm geng pakai tabita n amalkan collagen ke apa.
siap high heels semua.
terus rasa macam hmphhhhh. kemain vogeh orang.
aku ni comot teramat. ngan berlengas sebab kau demam.
tapi gigih buat kerja, peluh sakan kebah tu. mmg horror.
pastu terasa macam ish baru kawin jugak la tapi dah comot begini.
zaman dating rajin je melawa macam perempuan itu.

then sambil tunggu aku perati je perempuan tu.
dia sembang ngan bf dia. tangan dia tongkat dagu.
pandang atas bawah. pastu perasan, eh besar kaki dia.
untuk orang kurus tinggi lampai kaki dia macam lebar.

pastu aku tengok MrB perati je muka kerut2.
aku dah agak dah.
sebab MrB ni kalau lelaki pakai baju macam tu mesti dia akan kuar ayat, "poyo2 je".
mesti nak kutuk lettew.
then aku tegur la, asal muka macam tu sekali.
dia kata tak i tengok tu. tunjuk kat perempuan tu.
aku dah macam. hah kenapa?
dia kata tu bapok tu.
aku dah macam, takkkkkk! ye ke. tak la.
beriya dia kata i tengok i tau la. sekali pandang dah tau.
sumpah aku tak caya sebab lawa gila kot.
lawa sampai aku depress mengenangkan kecomotan aku.
pastu nombor dorang di panggil kena jumpa doktor.
dia jalan. ok fine. baru nampak halkum tu.
T___T

hebatkan mata lelaki ni.
aku tak nampak.
then only it makes sense patut la macam besar kaki dia.
then baru rasa macam patut la lawa macam model.
sebab tinggi kan.
tapi serious lawa ok.
pastu MrB gelakkan aku sebab tak dapat bezakan.
dia kata cara jalan dia dah tau.
cara tolak pintu nak masuk dia dah tau.
oh aku tak perasan time tu.
tapi aku rasa cara jalan biasa je kot.

then takda kemana.
balik rumah makan sat.
makan ubat.
tunggu customer datang n settle.
sambil relax tengok tv.
sambil basuh baju.
siap nak keringkan kat self service laundry tu.
tau-tau tertidur ni baru berjaga ni.

baju dah siap.
nak gi keringkan tapi laki ku elok lena ni.
try kejut sekali tak jaga.
aaa tak larat nak jemur2.
banyak lak tu 2 bakul tu.
ada kang tengah pagi laki bini keluar keringkan baju.
kena gak. kang tak buat baju masam. dah kena basuh all over again.

ok nak makan ubat lagi.
di harap sembuh.
fuhh fuhh fuhhh.

3 Comments:

chics said... [Reply to Comments]

Samaaa. Aku selalu tak dapat bezakan bapuk ke perempuan, kadang-kadang aku puji lawa swirly akan buat muka pelik.Dia selalu kata tengok jaw pun dah tau.

eh tapi sama macam kita kot, tengok pengkid dah tau lelaki ke perempuan.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

xpernah lg jumpa yg lawa2 mcm perempuan macam tu. biasanya time belajar dulu tu la, tp xramai yg lawa. hahaha

katamutiaracintaromantis said... [Reply to Comments]

good information

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...