Instagram : @peejburhan

last call

ramai yang order kan cookies.
hari ni last order yea.
n please buat payment by malam ni.
if tak buat order korang aku tak confirmkan yea.

so if korang just bagi order je.
tapi takda payment maknanya memang aku tak catit masuk yea order.

untuk ephyra barang korang akan sampai within this week.
tak sure hari apa.
dapat je akan post.
tu last yang ada. lepas ni by end of the month baru ada balik stock ephyra.

lain barang available ye macam tabita semua n krim ibu putih tu.
thank u.

p/s: mood malas update. merasa la korang tgk manjang update business. demi sesuap nasi katanyer.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...