Instagram : @peejburhan

Lalina Boutique - TWO IS BETTER THAN ONE

Lalina Boutique is back!
haaa tau tak Lalina Boutique tu yang mana?
kalau tak ingat tu memang saje je la kan.
dah berapa kali promo ni.
Lalina Boutique ni jual baju plussize.
antara online seller yang jual baju plussize kesukaan aku.

so kali ni Lalina Boutique ada buat special promo.


apa benda promo 2 is better than 1 ni kan?
haaa dia adalah promo yang menekankan kalau korang beli dua lagi best la daripada beli satu.
sebab akan dapat discount di situ.
haaa apa lagi. dah dapat gaji kan?
so sila la borong sebab banyak lawa-lawa.
kalau rasa taknak bolot sorang, time lunch hour tu duduk ngan geng office pastu pakat la beli sesama.
so dah jimat situ. :)
tak pun beli untuk diri sendiri tu, jangan lupa beli satu lagi n hadiahkan kat mak ke, adik beradik ke.
mesti dorang suka. 
kalau adik beradik sama size la kan. 
kalau macam aku takleh la. gedobos kalau tetiba nak bagi noy.

serious ada macam-macam.
kau jangan tadi aku singgah ke blog Lalina tetiba aku lak teruja macam nak banyak je ni.
serious menarik.
apa yang ada?
ni lah antara collection yang ada dalam promo Two Is Better Than One.







Untuk Special Promo ni consist of 4 pcs from new collection.
1. Jubah Dress
2. Rayon Top - Ada 2 type, Hi-Lo & Non Hi-Lo
3. Basic Cardigan

Selain daripada tu. untuk yang past collection pun ada promo

1. Flare Palazzo Pants
2. Panel Skirt
3. Maxi Skirt
4. Normal Palazzo
5. Kimono Cardigan













Flare Pallazo tu sangat best ok.
if ingat aku pernah share dulu.
selesa n lawaaa. me loff it.






macam-macam color ada.
lawa pulak tu semua.
tu yang memang sesuai sangat kempen ni.
sebab confirm selesa n best n tamak dalam diri nak semua color,
so akan beli mesti more than 1 punyalah.
confirm.

here are some pictures aku pakai stuff from Lalina Boutique.

 :: me in Flare Pallazo Pants ::



 :: me in Chiffon Batwing Top. super love this top. jenis Hi-Lo. pastu sheer :D ::


:: me in Rayon Top : Hi-Lo. ::

pun sangat suka.
gambar pelik sebab hampeh MrB ni mintak amik pic semua hasil fail.
dia tu tinggi sangat la. nampak aku macam midget ok dia amik.
tak suka aku. 15 pic dia amik satu pun takleh pakai.
tu yang end up biar iolls amik sendiri.

oh lupa nak bagi tau.
promo Two Is Better Than One ni starts today.
28 - 31st October 2013 ye.
so apa lagi sila bergegas n checkout.

How to order & contact details





0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...