Instagram : @peejburhan

kisah ephyra n Cookies raya haji.

ok promo dah abis yea.
aku takleh nak panjangkan.
sebab as usual ephyra kehabisan stock.
pastu tak tau stock dapat bila. bla bla bla.

siapa dah bayar some aku leh post monday.
some katanya next week dapat. so within next week aku post.
lain-lain sorry tak dapat nak tolong.

dah aku malas cerita panjang lepas pasal ephyra.
hati panas baik diam.
so cerita cookies.
ikutkan aku tak kuasa nak buat.
tapi ramai la dok tanya pasal cookies.
esp yang choc chip tu.
since aku tau choc chip tu mmg supplier tu buat all year round so aku order la tu je.

serious ramai suka.
tetamu yang datang rumah mama, jiran2 pun siap cakap order kan if ada.
memula aku macam mehhhhh. sekali dia nampak aku again dia cakap lagi.
baiklah. then ada few friends yang siap sanggup sorok cookies tu sebab taknak berebut ngan anak. boleh? hahaha.

tau tak raya hari tu aku memang order cookies tu extra. buat bagi orang la konon.
extra as in 15 balang ok.
tapiiiii takda makna nak bagi.
sebab bayangkan sekali tetamu datang cookies tu jalan 1 1/2 balang.
aku rasa boleh 2 balang jalan, tapi biasa la melayu.
makan mesti taknak abiskan tinggalkan sikit konon ingat orang belakang. padahal. hahaha
tapi takpa la. raya. banyak pun kan.

so aku memang order la cookies tu.
sekali dia kata cookies lain taknak ke?
aku tanya ada. ke? dia kata ada. ok set.
then ada lak tanya raya haji ni tart nenas ada tak.
tanya papa, papa kata ada. ok set. alang2 sekali.

so di umumkan.
siapa nak order cookies di buka ye.

 :: RM18 sebalang ::

untuk ni boleh amik kat rumah aku macam biasa.
tak pun supplier aku kata if korang di sekitar shah alam and bangsar boleh amik situ.
nanti akan set bila boleh amik tu.

:: RM28 sebalang - 50pcs ::

yang ni memang kena amik kat rumah aku macam hari tu.

so if nak sila order now. order di tutup 8 October 2013 pukul 6 ptg ye.
aku bagi bank details n terus buat payment yea.
nanti datang amik je.
taknak kang ada order tetiba tak amik.
ada ok hari tu. nasib benda sedap. so boleh je makan sendiri.
tapi kijam ok.

so yeah.
berminat as usual contact thru sms/whatsapp 0122758575.
tolong jangan call. sebab nak order je pun kan.
senang ada record bertulis senang aku refer.


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...