Instagram : @peejburhan

CMCure penawar berasaskan kunyit putih.

[sticky post - scroll down for new entry]

Siapa sini ada resdung?
aku rasa aku tak ada. tapi lately ni if aku bangun awal la.
maksudnya pagi. mesti akan ada gatal hidung tu.
tapi takda la teruk. lite-lite la.
tapi family members aku ada yang kronik.
teruk bebenor tengok menggosok hidung tu.
sampai merah menyala jadi.
korang ada?
kalau ada, haaa ni nak cerita pasal penawar resdung no1 yang berasaskan kunyit putih ni.





hah apa tu resdung?
resdung pun tak tau memang melampau sangat kan.
resdung ni macam kau kerap bersin n selsema n hidung tersumbat. usually time pagi.
gatal semacam je hidung n kadang sampai gatal mata, telinga, lelangit semua la. melarat2 je.
lepas tu nanti tak pasal kau alah pulak kat habuk, debunga, asap, perubahan cuaca, makan tak tentu pun tetiba boleh kena gatal tu la.

so cara nak atasinya ialah merawat resdung dengan amalkan CMC secara konsisten.
CMC ru Curcuma Mangga Cure (Sang Suria Kapsul Tradisional).



CMCure ni dibuat daripada bahan utama KUNYIT PUTIH.
so dengan kandungan aktif yang ada kat kunyit putih ni, dapat la membantu untuk sembuhkan kanser dan tumor, gastrik, buasir, radang kerongkong, radang hati, bronkhitis, tonsil, kesakitan haid, keputihan, jerawat, bisul, diabetes, asma, darah tinggi, strok, sakit jantung, asid perut dan jugak turunkan kolestrol.



kandungan dan khasiat kunyit putih dapat merawat penyakit lain seperti:-

  • bantu sembuhkan masuk angin dan sakit perut
  • menghilangkan kulit lebam akibat luka
  • sembuhkan penyakit kanser
  • bantu sembuhkan tumor
  • cegah kerosakan sistem rahim, membantu kurangkan berat badan
  • sembuhkan sesak nafas dan asma
  • mampu menghentikan pendarahan, sebagai sumber antioksidan
  • bantu merangsang sel darah merah, menyegarkan kulit dan sihatkan badan secara semulajadi
  • mengurangkan resdung dan bau mulut yang berpunca darinya.




Produk ini adalah selamat digunakan.
boleh check kat belakang botol ada semua info lengkap, KKM, tarikh luput penggunaan, cara penggunaan dan bahan kandungan produk.
so jangan takut nak guna ke apa, sebab ialah selamat dan bahan berunsur semulajadi semua.

ada macam-macam fungsi dalam CMCure ni n dapat membantu. contoh
  • legakan sakit sengugut (serious aku perlu try ni sebab lately kronik period pain aku)
  • rawat keputihan
  • rawat luka akibat bersalin atau luka dalaman lain
  • kecutkan rahim
  • rawat penyakit serious macam kencing manis, darah tinggi, sakit jantung, gout dan sebagainya
  • mencegah tanda2 awal kanser
  • bagi tenaga utk rutin harian yang mencabar dan padat
  • licinkan kulit n merawat jerawat dan jeragat.

:: contoh testimonial pengguna CMCure yang ada masalah jerawat ::


namun perlu di amik perhatian.
  • wanita hamil n kanak-kanak berumur bawah 16 tahun tak boleh amik ni sebab hormon meraka tidak circulate lagi.
  • ibu menyusu dibenarkan amik dalam dos minimum iaitu sehari sebiji sahaja
  • kesan awal penggunaan mendapati pengamal akan sering merasa lawas untuk membuang air, pening dan rasa lesu. ini adalah proses nyahtoksid.
  • untuk kurangkan pening dan rasa lemas, pengguna CMCure disarankan ambil makanan yang bergizi dan vitamin secara teratur serta banyakkan minum air putih.


ni ada few lagi testimonial pengguna CMCure :-












so berapa harga CMCure?


ada dua.
sama ada amik full pack atau half pack.


  • full pack (60biji utk 1 bulan) - RM85(SM) - RM90(SS)
  • half pack (30biji utk 15 hari) - RM45 (SM) - RM50(SS)


if berminat boleh hubungi, Perunding CMCure :

#ZainabAbidah - 0122292739
Pengedar sah CMC

Instagram : @cmcuredealer

Perkhidmatah COD di sediakan untuk area Gombak, Rawang dan kawasan sekitar.



oh lagi satu.
Pengambilan Mini agent juga dibuka dengan modal serendah RM300!

Apa yang korang akan dapat dengan RM300?
disediakan 2 pakej seperti berikut:

1. Pakej Full Pack
   - RM300 = 5 kotak

atau

2. Pakej Half Pack
   - RM300 = 10 botol

kenapa perlu jadi sebahagian dari keluarga CMCURE #ZainabAbidah?

1) Kami akan memastikan stok sentiasa ada supaya memudahkan urusan penghantaran sekiranya anda membuat tempahan.
2) FREE MARKETING akan diberi kan kepada anda iaitu anda boleh menyalin semua info atau gambar testimoni saya di FB saya untuk tujuan pemasaran.
3) Anda juga di beri tunjuk ajar dan membantu anda dalam usaha memperbanyakkan jualan anda.
4) Support group di Whatsapp disediakan bg berkongsi idea, tips dan pelbagai info sesama mini agen dan bersama saya sebagai Dealer anda.
Anda berminat?
Hubungi kami rakan niaga CMCURE anda:
#ZainabAbidah
0122292739

1 Comments:

lin said... [Reply to Comments]

alahai, kak pija, baru ingt nk amek satu, tp bile tgk wanita mengandung xleh, trus batal hasrat..sy nye resdung teruk sbb tekak sy sentiasa berkahak.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...