Instagram : @peejburhan

capture moment dengan AwanTona

Musim cuti sekolah dah nak dekat.
time ni la akan berlambak dapat jemputan kahwin, tunang, cukul jambul, birthday anak n macam-macam la.
so ada ke yang ada majlis plan untuk hujung tahun ni?

if ada n belum ada official photographer or videographer.
boleh check out AwanTona.
AwanTona ni terdiri daripada bakat-bakat muda yang banyak idea, sangat produktif dan also fun to work with.
berpengalaman selama lebih 3 tahun dalam bidang photography n video.

AwanTona menghasilkan gambar yang simple and straight forward.
AwanTona juga pentingkan color dan feel/moment dalam setiap gambar.
aku pun sama. aku suka pics yang warna dia bright n nampak original.
sebab ada some yang terlalu edit sampai jadi terlaluuuuu cerah sampai kadang nak tengok pics pun tak puas sebab satu hapa details baju or pelamin ke apa nanti tak nampak >_<
bab capture moment pun best sebab kau boleh nampak suasana tu.
pastu nanti bila tengok kita gambar pun turut sama tersengih sebab dapat gambarkan balik event tu.

AwanTona tawarkan harga yang berpatutan tapi menghasilkan gambar and service yang profesional.
AwanTona jugak ada banyak fresh ideas untuk video.


:: more videos coming soon ::

AwanTona ni ada banyak surprise n WOW! factor untuk setiap client.
sebab dorang memang mahukan kelainan n customize for each client, everytime.

here are some of the pictures yang aku suka.
aku share sini tau.












lawaaaaaa kan?
new born baby last sekali tu kenapa comel sangat tu. love love love.
Untuk client yang tak reti pose, crew AwanTona siap boleh ajarkan n hasilkan gambar yang habis photogenic.
Plus siap boleh buatkan korang gelak sebab diaorang ni memang peramah orangnya.
sangat penting untuk orang macam aku. yang agak2 kayu ni kan. hahaha.

boleh hire AwanTona untuk shoot, engagement, pre/post wedding, wedding, birthday, convocation, corporate profile, concerts, pregnancy, new born dan jugak product shoot.

if berminat boleh book tarikh ngan dengan hanya deposit RM150.
lagi banyak event amik, lagi banyak discount AwanTona akan bagi.  

ha macam mana rate AwanTona?


nice kan?
nak lagi best?

kalau korang dah confirm book AwanTona.
jangan lupa sebut korang blog reader "peejburhan", sebab nanti korang akan dapat 2 hours session untuk pre/post wedding photoshoot.

boleh check out AwanTona here.



Facebook : www.facebook.com/AwanTona

- untuk tengok promo, updates, new pictures, new merchandise, giveways n untuk any inquiries

Website : www.AwanTona.com

Twitter : @awantona

- where most of AwanTona crew akan jawab segala kemusykilan or kalau nak sembang2 kosong pun di layan. :)

Youtube : http://www.youtube.com/AwanTonaProduction

- untuk check out their latest videos (behind the scene, new project/videos)

so tunggu apa lagi.
harga hebat untul penutup 2013 ni.




oh sebelum lupa.

1. AwanTona akan bukak booth at Tempatan Fest 3.0 pada 5-6 October 2013. ye weekend ni la. Boleh la ke DDAC, Jalan Kia Peng KL. AwanTona will be at iBahrudden's booth form 10am.10pm.

2. AwanTona juga akan bukak booth di UTM Skudai untuk convocation photo fest daripada 23-30 October 2013. So warga johor n warga UTM Skudai boleh la checkout booth AwanTona ye.

u can always visit social media pages AwanTona or boleh call dorang directly at +6010 430 8411 / +6017 368 3235

1 Comments:

mysha said... [Reply to Comments]

Hurm teringin lak rsnya nak tgkp gambo baby cenggitu.. Comey momey sgt...

Tp kene adala baby nyer dulu ye x.. hehehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...