Instagram : @peejburhan

best best best confirm nak ulang.

baru lepas balik tengok wayang.
tengok cerita insidious 2.
nak tengok daripada kelmarin.
elok siap nak pergi tengok tetiba Mr.B teringat dia ada hal.
so takleh la tengok.
nak tengok semalam takleh sebab aku ada customer nak amik barang n all.
pastu semalam tayangan dia limited. midnight macam tu.
malas la pulak nanti by the time balik lewat sangat.

so tadi memandangkan free.
elok lepas masak n dinner.
tengah duduk2 kul 9.45pm macam tu aku check tengok tgv ada tayangan kul 10pm n 10.15pm macam tu.
ada lagi la kul 11 n 12. taknak.
ni 10.15pm just night.
terus berdesup bangun ajak Mr.B pergi.
taknak book online. sebab hari tu aku terkono kemain purchase.
tetiba sampai sana takda ok.
pastu isi borang konon nanti dapat blk duit. takda makna.
sampai sekarang sepi.
so lepas tu memang malas beli online.

so berdesup.
sampai wangsa walk kul 10.05pm macam tu.
beratur amik tiket.
wah full. nasib couple seat ada tinggal lagi tapi tepi la.
ok je.
sementara tu suruh Mr.B beratur beli pop corn.
masuk just nice cerita mau start. la la la.

siapa yang pernah tengok insidious hari tu.
wajib ok tengok part 2 ni.
sebab kau akan clear ngan memacam cerita.
dia akan cerita balik asal jadi macam tu la apa.
tak sure nak cakap scary daripada dulu ke tak.
aku rasa dulu lagi scary kot. sebab situation tu buat kau terbayang2 jadi kat kau.
aku sampai tahap takleh dengar lagu or ulangan ada kat astro cecepat tukar.
sebab menghantui je rasa.

yang part 2 ni scary jugak.
tapi sebab jalan cerita best, aku rasa nak tengok lagi.
takda la rasa macam scary tak sanggup tengok lagi.
haaaa macam tu la.

serious best. so sila tengok.
melenting2 jugak la terkejut tadi.
tapi nyampah sebab MrB kata tak takut la.
bunyi je lebih.
aku pelik dia tu. scary dia kata tak scary.
tapi cerita hantu raya tok chai yang hantu lawak macam tu dia takut.
maybe hantu malaysia baru dia takut kot.
dekat di hati khenn. haha.

sebenarnya macam takda mood nak update blog.
tah apesal.
sebab tu ku biarkan aje.
padahal dalam camera ni memacam pic ada.
n banyak benda nak kena update.
tapi macam tak kuasa sangat.
nak transfer pics pun malas sungguh.

nway, if rasa sangap weekend tak tau nak buat apa.
pergi la tengok movie ni yea.
but before tengok yang ni make sure pernah tengok yg first tu.




0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...