Instagram : @peejburhan

belajar angle

tak ingat aku bila masa ni
biasa la bila terasa nak update.
check tengok apa ada pastu sendiri terkejut.
sebab eh bila masa ni eyh?
lama dah kot. mesti 2-3 minggu lepas.
haha biasa la kan.

ke jj au2.
sebab nak beli barang rumah banyak putus.
bukan barang dapur tapi macam pewangi, spray nyamuk semua tu la.

tapi sebelum tu singgah makan.
aku kan suka dah petang nanti baru makan.
sekali harung la ngan suami.
tak mungkin aku keluar saje-saje la.
ni mesti hari post barang.
so lepas post keluar.
sebab kalau biasa2 mesti tak kuasa nak keluar.
haha pemalas sangat.

so ajak dia ke madam lim.
tak tau nak makan kat mana.
kang pelik2 MrB tak suka.
so ada nasi n lauk2 ok la baru dia gemar.





kau tengok la hasil dia amik pic.
tah apa-apa je. tak reti amik angle.
isteri dah la besar almari. buat2 la carik angle nampak macam wah kecik molek orangnya.
wahhahaha nak jugak. tah bila masa tah pernah dapat pujian gitu kan. berangan je lah.
sebab tu kadang aku prefer snap sendiri.
tu takpa pastu nanti sepuluh kali nak snap.
ye aku masukkan 2 je. ikutkan banyak gila dia snap.
sebab tu pic atas ni muka dah malas layan.
sebab nak mintak dia camera meh nak simpan la.

menu bawah ni semua hasil pilihan dia.
aku order tomyam je.
taknak amik goong. yang tu sedap.
tapi MrB tak makan tomyam kang pitam aku nak abiskan.
so amik yang tomyam biasa ni je.
tah macam tak sodap. aku tak suka sangat la.
tak berapa stone.

:: sweet sour chicken. pilihan MrB. aku tak suka sebab manis kan. tapi aku try rasa not bad la pulak. ok la ::

:: tomyam soup ::

:: omelette ::

:: sambal sotong ::

kedai ni masakan semua style nyonya chinese macam tu la.
ok la sedap la. tapi ada some tak sama la macam kita punya.
dorang suka pakai limau purut tu. so kang tergigit nangis jap. hahha.

ish tengok gambar2 ni aku yang tak tahan.
eh ok la takleh lama. nak sambung buat kerja.
ta-ta

1 Comments:

intandayani said... [Reply to Comments]

Muka nampak sgt tak cukup rest..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...