Instagram : @peejburhan

testimonial ephyra dan tabita

aku dah dapat testimonial memacam daripada customer.
tapi aku ni leka. kadang tak sedar lupa nak save.
tak pun dah save tapi tak jugak update kat blog kan.
ni rajin sikit aku share mana yang share testomonial kat aku yea.
ni yang mana aku grab through phone je.
kat emails banyak sebenarnya tapi aku macam nak mencari tu satu kerja.
kau tau la email ni banyak masuk sehari kan.
mau berpinar mata nak mencari nanti.

so share mana ada dulu.

Ephyra Testimonial 1



Ephyra testimonial 2



Ephyra Testimonial 3



Ephyra Testimonial 4



Ephyra Testimonial 5




 :: latest raya pics. baby kak sania makin gebu sebab kak sania pengguna Ephyra n anak dia pulak BF ::

 :: baby kak sania yang ala remy ishak itu. tapi remy ishak idaman kalbu okeyh. wahhh ::


Ephyra testimonial 6



Ephyra Testimonial 7



Ephyra Testimonial 8



 :: zura (kiri) ::

ingat tak hari tu aku ada buat entry kata ada customer ku yang bf pastu dia kata anak dia macam makin lama makin gebu.
dia kata dia tak nampak beza kat diri dia. tapi anak dia lak makin gebu.
tapi memang macam tu.
aku pun if customer tanya bila nampak perubahan ke apa.
aku tak berani nak bagi apa2 jaminan.
sebab benda kena consisten n amik masa kan.
n takkan kita sendiri nak mengaku wah lawanya kulit ku sekarang.
usually orang yang akan notice perbezaan kulit kita n all.
macam aku memang sendiri tak sedar.
walaupun orang dok kata kulit lawa la apa. rasa biasa aje.
tapi bila terbaca entry2 lama ku n tengok kulit dedulu memang rasa nak pitam. hu ha hu ha.

n tadi dok mencari kat segala testimonial orang.
terjumpa pic si kenit gebu zura ni.
so insert sekali.



Ephyra Testimonial 9




ok settle testimonial ephyra.
ni testimonial tabita pulak.
tak silap ada quite a few yang mention n bagi testimonial.
i guess aku tak sempat nak print screen la tu.
ni yang aku sempat amik.


Tabita Testimonial 1

:: left before. kanan after pakai tabita ::


Tabita Testimonial 2


aku tak dapat la pic yang large.
sebab time ni aku set tak auto download pictures.
tadi nak dah download punya la mencari rupanya takda.
tengok balik chat history memang dah takda. pfftt.
so ni je ada.

siapa yang aku macam tak share testimonial korang.
please bagi again yea. aku terlepas pandang la tu.
untuk yang bertanya mana lagi bagus.
aku takleh nak jawab mana satu.
sebab dedua bagus n ada keberkesanan masing2.
kalau korang nak fokus lawokan muka dulu aku rasa go for tabita.
then bila dah puas hati rasa nak rasa bestnya ephyra pulak then try amik ephyra pulak.
ephyra best sebab dia untuk satu badan luaran n dalaman.
tabita fokus muka je kan.

ada yang tanya if la lepas pakai tabita or ephyra ni kalau nak stop muka teruk balik ke tak.
jawapan, if nak stop at least pakai la benda lain.
sebab bayangkan macam ni la. kalau kereta kau selama ni rajin kau basuh.
tetiba kau rasa ah takyah la jaga n basuh dah. kau rasa apa jadi?
so lebih kurang begitu la.
of coz akan ada beza kau jaga muka kau ngan kau biarkan tak jaga kan.

sesiapa nak beli as usual boleh contact aku.
kalau baru nak try.
both ada trial box n trial set.
nanti aku update panjang.
banyak nak bebel ni.
tapi macam dah berjela je entry ni.
ok ta-ta peaches.

4 Comments:

nadrahfihil said... [Reply to Comments]

nak tanye... sesuai ke amek ephyra if kte tgh mengandong? skrg dh msk 7 bln kandungan. TQ

shuweet said... [Reply to Comments]

hehehe...sebelah zura tu kawan opis aku la plak..lawoo muka die...glowing pas makan ephyra ek

Zue-rouge said... [Reply to Comments]

Peejjjjjjj...malu aku masuk dlm blog ko..hihihi..malu konon pang sedaihh!!!..padahal bangga la tu masuk blog peej burhan yg glamer tu..
thanks babe, nnt habis epyhra nk order lagi, sila update kot2 ada promosi boleh aku borong

she moy said... [Reply to Comments]

bleh taw harga ephyra tak? :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...