Instagram : @peejburhan

sisters day out.

ni last week.
noy saje facetime aku sembang.
terus aku takda apa pun program, aku ajak dia lepak.
lama gila aku tak lepak ngan dia.
baca blog aku lama kan takda kami lepak?
ye selama tu la maknanya tak berjumpa ke apa.
jumpa pun kejappppp je pun. sad.
sebelum kawin hari2 kot ngan dia je.
ni memasing ngan life memasing.
aku busy ngan hari2 business bla bla.
dia ngan cinta baru dia. so mmg takda masa la nak lepak sangat ke apa.

since memasing free lets lepak.
aku memang nak ke great eastern mall.
dia nak ikut.
so lets.

memula terus menuju cozy house.
lama tak makan sana. nyam nyam.







as usual dia memang pentamak.
kalau boleh nak order bebanyak. siap cakap takda kuah la apa.
aku kata makan je dulu.
memang betul. dia makan sikit je pun. pastu kenyang.
aku la yang kena habiskan ratah lauk semua.

lepas makan terus lepak starbucks sebab smoking n catching up session.
memacam kisah ada sebab lama tak jumpa katanyer.






lepak sejam lebih dan sambung ngan shopping.
aku plan nak belikan hadiah utk anak shawal n anak buah aku.
tak melawat lagi. so beli la kat bebehaus situ.
settle tu. tetiba termelarat beli pillow n bolster case kat aussino.
pastu tetiba tershopping baju kat peddlars. hua hua.
then sempat tapau pavlova kat alexis.

eee tolonglah bertambah gems sekarang ni.
orang selalu stress tak makan. bila happy makan kan.
aku lak kalau happy lupa makan.
tapi if stress adalah 10 kali makan.
makan n tido makes me happy.
since busy n nak tidur pun takda masa.
so aku makaannnn je.
dah makan nanti nak makan lagi.
pastu stress tengok apakah kegemukan ini.
pastu stress pastu makan lagi. hahah. gone case betul.
apa la nasib sangat. ;p


5 Comments:

suezen said... [Reply to Comments]

xper...mkn selagi boleh mkn:P....nnt kalau skt langsung xde feeling nk makan...

Capt Lalok said... [Reply to Comments]

noy makin comelllssss la..

Seri Kandi Tanah Jauhar said... [Reply to Comments]

kenapa muka Noy cam sedey jer??

Chooyaya! said... [Reply to Comments]

cantik noi! (ko pon cantik jgk)

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

waaa shawal dah ada anak. hehe cam kenal kan tp kenal thru blog ni lah. say congrats to them hopefully boleh jangkit ngan tuan blog ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...