Instagram : @peejburhan

pasar ikan

ni cerita last week jugak.
alang ada pic mari masukkan aje.
time pergi wangsa walk.
sebab membeli few benda berkaitan computer.
pastu aku ternampak banner kat salah satu cafe tu ada fish n chips.
eh macam sedap je.
terus lepas tu ajak Mr.B pergi Manhattan Fish Market.
walaupun takda la lapar sangat. tapi macam nak fish n chips. haha tetiba je.

dia ok je. so lets.


air Mr.B. blue lagoon.
dia asal air pelik semua nak order.
pastu rasa tak best ke apa complain.
aku memang suka order air yang selamat n dah biasa minum.


:: so order iced peach tea. me loff ::



sebabkan takda la lapar sangat. so aku order la size lite je.
sekali dapat sikit aje. nampak banyak yea?
takda ok. terkulat2 aku makan.
portion sesuai untuk kids tak pun orang berdiet.
takpa lain kali makan lagi.
sedap tapi tak puas je makan.
pastu muka tak malu terjeling2 makanan laki.
nak mintak segan. wahahhaa.
padan muka.



dia amik small grill.
nampak menyelerakan.
shit sendiri buat entry sendiri tertelan2 air liur ni.
lapaq lak tengah malam ni. huhuhu.



3 Comments:

suezen said... [Reply to Comments]

pasar ikan ni always my all time favvy...tp portion besar...slalu x habis klu order...

paNavia said... [Reply to Comments]

MFM my fav, biasa gi kat alamanda situ servis tiptop.
Penah pegi kat ampang park tak ok sgt, wangsa walk blm penah try..
Lenkali amik laa set yg mkn 2 org tu..
Yg ada manhattan fried platter..garlic herbs mussell (sodap!)..
Confirm semput nak abiskan.. :)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

laa awat mkn fish n chips kat manhattan. ambik seafood platter dia yg bakar2 dgn api tu, baru gemilang! hehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...