Instagram : @peejburhan

oh christian grey

tadi check twitter ada orang tanya aku dah tau ke siapa pelakon jadi christian grey.
berdebar terus.
terus reply kata tak tauuuuu. siapa?
takleh sabar. mesti lambat reply ni.
apa lagi terus i google uolls.

aaaaaaaaaa. macam tak best je.
dedua pelakon yang jadi christian grey n jugak yang jadi anastasia steele.
pfffttttt.
kecewa iolls.
hancur berkecai segala bibit2 percintaan aku ngan christian grey.
wah tetiba.

dedua pelakon tak terkenal.
yang lelaki belakon tv series son of anarchy.
papa kenal la kot tak silap dia n mama follow tv series tu.
yang perempuan lak anak melanie griffith.
pun macam tak terkenal je.

yang akan jadi christian grey adalah charlie hunnam
eh tapi ni aku google image.
ada certain pics macam comel la pulak.
eh.
yang perempuan lak nama dakota johnson. mehhhh.
ok la. whatever. janji kau dapat feeling ngan christian grey kan.

wah excited.
tapi mesti takkan keluar wayang kan cerita tu.
mesti kau macam kena tgk online, download or beli dvd cetak rompak.
ye la harus tak lepas nak tayang.
if lepas pun mesti asyik kena potong je.

oh christan grey.


4 Comments:

DZARINA Asmat said... [Reply to Comments]

Charlie Hunnam tu hot gilaaaa. Suka tengok cite Son of Anarchy tu. best! (salam perkenalan dari your silent reader) :)

akiss. said... [Reply to Comments]

tak suka! dua2 pelakon tak best!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kta pun sibuk la jgk google kan walaupun xbaca buku tu.. haha. tp berdasarkan penceritaan ko dlm entry sebelum2 ni, nampak macam sesuai je rupa pelakon dua2 tu bwk watak christan grey dgn anastasia steel. bila ko cerita tu, kta terbayangkan watak yg iras2 charlie hunnam. xtau la kta rs sesuai diorang berdua.. keke.

Mrs Nadila said... [Reply to Comments]

aaa hero yg belakon pacific rim tu ker....x sehensem ian sommerhield laaaaa

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...