Instagram : @peejburhan

movie marathon

seronoknya cuti panjang kan.
rasa relax sikit.
walaupun aku ni nampak macam hari2 pun cuti.
tapi takda maknanya. dah lama sangat tak dapat feel betul2 relax.
ada je benda kena buat.
sampai nak bersuka ria sangat pun takda masa.
wah suka ria la sangat. suka ria pun takat layan cerita ke apa je pun.
hahah boringggg.

nway,
hari ni rasa free sikit belah malam.
siang ada wedding.
then balik ada orang datang repair bumbung.
bocor kronik umah ni.
then settle tu aku pergi post barang.
then melawat MIL.
then ke rumah parents ku pulak.

beli tosai, roti telur n kari ayam.
makan satu fam. fuhhh terbaik.
then balik rumah. pastu melangok takda apa nak buat.
terus online. takda apa nak online sangat. weekend kan semua pun busy beraktiviti.
apa lagi mari layan movie.

so bukak viooz.co
tengok movie tahun 2013. carik n HD n enjoyyy.
memula tengok mary & martha. noy suruh.
ok la. sedih movie dia.
then hmmm masih segar.
tengah carik2 jumpa the millers tak silap tajuk.
tengok trailer macam best. terus tengok.
lawak n worth watching jugak.
settle tengok still tak ngantuk.
jenguk laki jap yang busy main game kt pc.
tanya dia nak air ke. taknak tapi dia nak maggi.
ok set.

aku pun tumpang sekaki makan.
pastu sambung layan movie lagi.
kah kah ingat nak tidur tapi macam best.
so tengok world war z.
hoihhhh cemas betul la.
so far baru tengok tak sampai setengah.
cemas sangat so mari stop update blog kejap.

happy ni.
sebab memacam perasaan dapat layan.
sedih, lawak n now cemas.
cemas tu tak tahan.
zaman memuda mmg suka la genre macam ni.
now dah masuk 3 series. tak tahan betul tengok cemas2 ni.
tak tentu arah. siap tutup mata. bungok betei.
dulu aku ejek mama. sebab dia tengok cerita cemas ke seram ke.
mesti tetiba konon2 buat2 kerja lain la apa.
now aku pun dah macam tu. hahahahhahahahahahah. eeeeiiii

ok. nak tenangkan diri kejap.
then sambung tengok.
pastu baru tidur. ahad yang indah.
nak silent phone n tidur sepuas hati.
havent had that in months.
so yeahhhhh.

kalau sangap cuti panjang tak tau nak buat apa.
nak keluar malas.
layan la movie kat viooz.co tu. berbaloi.

selamat pagi uolls.
tata titi tutu. *konon ckp macam ni hilang cemas la?*

2 Comments:

dee said... [Reply to Comments]

Peej,viooz tu tkyah nak kasi credit card details eh.aritu i try mcm kena je.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ada plan jugak ni nk tgk world war z. suka cerita genre2 macam tu kan. tp zaman2 ni sama la mc ko, lagi prefer tgk cerita yg happy2.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...