Instagram : @peejburhan

mmm dap dap dap.

ni adala 2 weeks back.
busy mak ngah tak sempat nak update sangat pun.
berderet benda aku nak kena update ni.
arap by esok settle lagi 2 benda yang wajib ku updatekan.
ada masa kejap ni lets update cerita ni dulu.

as usual nak keluar makan.
tapi jemu gila asyik la pergi pusing2 tempat sama je.
dah lama tak pergi jauh.
tetiba terasa nak ke pavi
tapi tak plan kan.
so merasa la comots je pergi.
tapi siapa ada kisah pun kan.
tujuan pergi nak makan je pun.



terus ke teppanyaki.
ahhhh sedap.
tapi ramai gila orang.
rasanya 15 to 20 minutes jugak la tunggu.
aku ngan Mr.B sakit jiwa je tengok manusia makan pun nak feeling.
makannya lembab sebab sibuk nak tengok orang.
ada satu couple tu lagi la.
gf dia dah abis makan 10 minit kot. dia dok terhegeh2 je.
hoi jantan pun makan lembab ke.
dah la lapar gila.
time tu 4ish dah kot.
tak makan apa daripada pagi. mau tak sentaps.



:: dedua amik salmon set. add on sirloin steak. nyammmm ::


cara coverline paling berkesan
make up tak sangat.
so untuk nampak macam ada effort sikit. pakai lipstick terang.
sebatu orang nampak.
btw, ni MAC - lady danger.





yeay siap.
puas hati makan. love love love.
tapi laki aku pencurik tauge aku.
banyak lak tu. eeii nyampah.
suka kacau makanan iolls.

settle makan gerak.
nasib masa bayar bil aku tengok masa dorang bukak bil.
selalu aku tak tengok.
sekali aku tengok eh apesal lain je list makanan n air yang aku order.
boleh dia nak charge table lain punya. agak2.
kalau tak perasan memang aku bayar je.
so lepas ni memang kena tengok la kan.

lepas makan smoke kejap.
pastu perut ketat macam malas nak bergerak. haha boleh?
tau la pavi tu besar mana. rasa nak shopping tapi malasnya nak jalan.
so jom balik je la.
tapi sebelum balik harus beli dulu makanan yang idam sekian lama.

:: vanilla cream puff form beard papa. sedap nak mampuih ::


red velvet just heavenly.
oh heaven.
then later singgah rumah papa n mama jap.
balik rumah.
pasangan tua sangat kan.
jalan pun malas. jalan pun sebab carik makan je.
syabas.
eh update ni tetiba rasa lapar la piuler.
waht to eat eyh?


2 Comments:

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

kalo ko taknak orang curik taugeh..ko kene mkn teppanyaki ngan aku..kalo aku order..mmg aku mkn semata nasik dan lauk..tp bawang putih goreng tu mkn la..

suezen said... [Reply to Comments]

oo br lepas mkn td. mushroom teppanyaki pun sedapppppppppp! beef pun lembutttt!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...