Instagram : @peejburhan

makan2 lagi.

sambungan cerita sabtu lepas.
lepas ber open khemah kat rumah acu.
kita orang ke rumah azlin pulak, supplier tabita ku.
dia ajak sekali satu fam, so aku suruh PG balik ngan kereta aku.
kita orang pergi sekereta. senang.
tapi gila kau jam bagai nak gila.
perjalanan patut amik masa 20 mins je jadi dekat 2 jam.

mama yang memula eksyen kata nak makan apa lagi ni dah kenyang.
hahaha by the time sampai memang dah lapar balik pun.



ada rondang negeri. pedas meletop weyh sodap.
oh kambing pun sedap. massed potato pun sodap.
sembang2 makan2 n amik2 pic je. :)















layan dorang lak amik pic.
gelap je laki aku membelakangi cahaya ni.
aku suruh pusing ngadap cahaya.
haha semua ikut lak tu. kelakar je.




hahaha bongok.
laki aku ni now if amik pic asyik nak suruh, freestyle. berlari ke arah camera yea.
sebab masa wedding izza dulu cameraman asyik la suruh buat macam tu.
tu yang hari tu amik aku saje cakap.
sekali ayol n papa beriya2 hua hua.

ok tu je.
hari ni mood malas nak update sangat.
nak mengemas rumah ni.
lama terbengkalai sebab membusy je.


2 Comments:

suezen said... [Reply to Comments]

oh my soto!...lapar daaa

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

rondang nogori terbaekkk!

weh lawanya kawasan perumahan dia. style modern2 tu kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...