#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM110

- Premium Box (30sachet) RM180 -Trial Box (10sachet) RM60 *Promo

-30g RM55 -50g RM65

-RM250 (SM) -RM260 (SS)

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

-RM183 (SM) -RM186 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

Kak Tons Corelle

[advertorial]

haaaaa. entry yang akan disukai oleh ahkak-ahkak n makcik-makcik.
aku yang tengok pun sangat la teruja.
kemudian tersedar yang eh aku ni teruja apesal, macam la aku dah sampai ke standard nak menjamu orang ke apa.
takda siapa pun. kita orang je pun.
tapi serious teruja.
ada yang sooner or later akan ku sambar jugak.
awas kak ton.

ye dengan ini nak memperkenalkan Kak Tons Corelle.
so siapa yang rasa dah tiba masanya untuk tukar pinggan mangkuk baru.
sesuai sangat la check out barangan Kak Ton ni hah.



Kak Tons Corelle ni online shop.
takda kedai, jualan daripada rumah je ni.
Kak Ton ni jual Corelle, Corningware and etc...
Semua barangan Kak Ton ni Insyallah original dan authentic ye.
wah confident sekali Kak Ton ni kan.
mana taknya, sebab Kak Ton sendiri pergi ke US and pilih sendiri satu-satu barang yang dia jual.
So daripada situ Insyallah memang authentic




Semua barang Kak Tons Corelle adalah ready stock n not in small quantity.
so kalau korang beli takyah nak tunggu berjanggut shipping ke apa.
Kak Ton memang beli in large amount.
Kak Ton dah dalam bidang ni daripada 2010 tapi tak thru online.
ni baru nak berjinak online business.
bagus. tak baik tau Kak Ton ada set lawa2 tapi senyap2 je tau.
share la ngan kita-kita ni kan.



haaaaaa banyak kannnnn.....
juling2 mata aku tengok ni.
dan terasa macam diriku makcik2 bila belakang tu aku nampak kotak tu.
aku macam, eh kak ton ni jual bedsheet jugak ke? macam best je.
sedih tak aku ni? keterujaan masa kini towards barang rumah, pinggan mangkuk n bedsheet pun suka ok. hahha.

nak jamu mata tak antara collection kak ton?
ni semua kak ton snap sendiri ok.
bukan daripada google ke apa.
cuma maafkanlah kak ton sebab dia kan baru dunia online business ni.
so kak ton ni tak reti nak watermark picture dia.

:: Corelle Square 16pcs Jacaranda ::

::  Corelle Square 16pcs Shadow Iris ::


:: Corelle Round 16pcs White Flower ::

:: Corelle Square 16pcs Embossed ::

:: Corelle Square 16pcs Scribble Lines ::

:: Corelle Square 16pcs Mandarin Flower ::

haaaaaa lawa-lawa kan.
tak menahan tengok.
aku tak tahan tengok yang embossed tu.
hoi apesal lawa sangat tu. *telan air liur*
tu takpa kejap ni aku bukak tengok kak ton menayangkan corningware.
lawaaaaa *kesat air mata*

oh lupa bagi tau collection kak ton ni banyakkkk tau.
tapi kak ton tak keluarkan semua sekali gus.
dia akan keluarkan satu-satu.
so korang kena rajin checkout tengok latest collection yang kak ton saja tayangkan bagi kita air mata darah.

apa ni asyik bebel kan?
bagi tau la mana nak checkout collection yang kak ton ada kan.
so if korang berminat.
silalah checkout ni.

Facebook : Kak Tons Corelle

email : kaktonscorelle2@gmail.com

kak ton lebih senang berinteraksi thru fb.
laju sikit dia reply ke apa.
so make sure ke fb kak ton ye.

haaa apa lagi.
kumpul duit beli. tak pun bodek sikit suami supaya belikan.
boleh la nanti jamu tetamu sambil kembang2 hidung..hahhaa.
tak tunggu tetamu, kalau aku mau setiap kali aku makan, aku sengih sorang2. saiko gila.





6 Comments:

ina ariffin said... [Reply to Comments]

peej mcm kite gak..ada pinggan cantik tak pyh tggu tetamu dtg br nk gunakan..kite pakai je dh blh sengih2 mcm psiko.. :D

Filla said... [Reply to Comments]

ok ni aku suke..ai pon kakton gak now...

..nOWa.. said... [Reply to Comments]

fb nya dah tak boleh la peej.....huhuu

Yeen Ramli said... [Reply to Comments]

pergh.. gilenye stok!

shiela said... [Reply to Comments]

peej..mcm xde je fb die bile kite click..page not found

WaniGhani said... [Reply to Comments]

harg harg harghhh..i sukeee... kak ton sgt dahh aku ni..ku suka yg embossed jugak..ade kelass..!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...