Instagram : @peejburhan

gangguan yang tak berbaloi

semalam before tidur aku dah pack semua barang untuk post today.
except for ephyra sebab ephyra last week aku nak amik stock tapi takda stock.
problem lori takda nak hantar bla bla.
so katanya today baru ada.
ok takpa siapkan. so today tinggal pack ephyra je.

settle tu.
iron baju kerja Mr.B. mood rajin so iron terus untuk seminggu.
then baru tidur ngan bestnya.
pagi dia pergi kerja bangun jap.
sambung tidur.

tidur mimpi best wohhhh.
tetiba mimpi aaron aziz ok. hahah tetiba sangat.
siap aaron aziz datang umah aku ajak tengok wayang.
tetiba laki aku takda dalam ini mimpi. tu lagi best tu. haha.
dah siap dah nak keluar kita orang.
kemain iolls duduk sebelah aaron dalam kereta.
naik bmw. tetiba sangat kan siap bmw bagai.
terkepot2 senyum simpul bangga nak tengok midnight ngan aaron ni.
tetiba hp aku berbunyi2 laki aku call.
eeiii kacau betul.
laki aku ni, baru nak curang dalam mimpi dia dah sibuk kan.
cecepat je layan dia kat phone.
nak sambung tidur dengan harapan mimpi bersambung.
takda makna. tsk. sedih.

tak dapat sambung mimpi. mari la bangun je.
relax kejap.
basuh kusyen sofa.
aku sakit jiwa ngan ceceh.
dah la hari tu dia kencing. pastu dah settle n bersih
semalam keluar. balik aku tengok dia kencing lagi tapi belah lain lak.
eeeee bengang. terus aku suruh Mr.B letak luar dia.
kesayangan dia kan. daripada hari tu aku suruh taknak.
so out you go ceceh. duduk kat cage luar. tak behave.
tak tau sampai bila. sampai aku sunat dia or biar je.
sakit hati rasa nak tumbuk. nasib kucing.
so tadi aku membasuh la.
dah la now bukan musim panas.
so mesti amik few days nanti baru kering. nyampah.
now pun cuaca kat luar kejap panas kejap redup.

settle tu aku call office dulu.
tanya barang dah ada ke. dorang kata tak ada.
esok baru ada. so kepada pembeli ephyra esok la aku post barang korang yea.
nasib sekarang aku macam rajin nak call dulu tanya apa2.
selalu aku main keluar je. tau2 dah sampai. tetiba takda ke apa.

now what?
tak tau nak buat apa.
mengemas je la kot.
buhsan eyh. ke keluar yea membawa diri?
syok gak keluar sesorang ni. layannn je.



2 Comments:

Che Sue said... [Reply to Comments]

aku ada baca kt sum wer, utk elak kucing tu spray/wiwi kt tmpt kita tak suka, katanyer sapu vicks kt situ! bila depa bau tu, depa takmo dh pi kt situ..wallahualam weh..try laa mana tau mujarab

Cikgu Sarah said... [Reply to Comments]

hi kak peej .

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...