Instagram : @peejburhan

Expose Mistik : hantu yang invi itu

salam peej, 


fione.. saya nak hantar lagi..walaupun bm saya bercelaru...

Asyik mengadap blog kak peej je, so kebarangkalian nak anta expose mistik ada lah tinggi ye,..

Kali ini mistik ada lah di sekitar klang.. sbb saya tinggal di klang..

Lokasi di rumah kakak saya..di Taman Andalas..sape duduk area andalas? angkat tiaks..(wuuu... berkibar bulu tiaks kena angin..)

mistik ni terjadi lama dah saya rasa.
cuma tak ambil kesah, sbb tak sedar tu hantu.
hantu ke jin ke tidak lah dapat dikesan. 
sedar time abg saya bela ikan di aquarium.
duduk tak duduk, ikan makin lama di akuarium makin sikit.
nak kata mati timbul tidak.
nak kata ikan tu lompat keluar jalan ke arah pintu takde la pulak.
sampailah dah takde ikan dalam aquarium.
barulah abg saya ni dia angkat nak cuci, nak simpan balang simpan dalam stor.. 

nak dijadikan cerita, tengah nak cuci..ternampaklah tulang2 ikan dalam aquarium.
saspen sungguh.
timbul pon tak tapi ada tulang ikan bersepah.
mcm kena ratah makan. 
kakak saya tak nak fikir sangat.
sbb tu rumah dia.
karang fikir melampau dia stress taknak tinggal dalam rumah tu...wuuu...emo!


seken mistik

dalam rumah yang sama, time bulan pose baru ni. 
saya tidur dekat rumah dia.
bangun pagi fikir nak sahur, tapi turun kat sofa bawah saya tertido dekat situ.
tidur2 terjaga jam 6.15 mcm tu.
sbb saya jaga je tengok lampu dah padam, yg bukak cuma lampu tangga.
so saya pon sambung tidur, alang2 nanti bangun la balik siap pegi keje.
tp tengah nak lelap tu, saya rasa macam ada org dekat sebelah saya, pastu dia panjat sofa.
boleh rasa sofa macam ada orang duduk.
sebab kaki saya di gerak ke arah org duduk ituuu.... 

saya ingatkan abg saya.
saya pon buat dunno la.
skali oh tidak! benda tu panjat atas badan saya.
berlakulah adegan nye itu (himpit dan dihimpit) dan saya boleh rasa sofa punya spring sampai ke penghabisan.
sbb dengar spring tu mcm laju2.
and saya dengar macam dia mengeluh...erhh..erhh... motip?.. 
mcm sungguh2 nak buat sekuat upaya.. 
dah selesai baca kursii..benda tu pon blah..saya naik bilik cepat2... 
tapi mcm blur la.. bulan posa kena jugak??..


third mistik

lokasi adalah di rumah sewa..dekat klang bukit raja.. 

malam tu saya tidur... sedang elok tidur rasa org panggil.. pernah tak tidur orang panggil nama kita?.
pastu terjaga buka mata laju2.. 
taik mata pon belom tumbuh lagi, sbb mata mcm open fresh gitu.
pastu saya rasa tak sedap badan.
rasa mcm..apa nii...aii..apa ni... mcm tu..macam lemas+blank... 
tetiba hati saya ni terazan.. bila dah ter azan tu..otometikli saya dengar suara belah kiri telinge dia cakap "adeh..dehh..dehh" pastu dia lepaskan pelukan dia kat saya..dia mcm peluk dari belakang.. 
lepaskan pelahan2..kuss semangat.. 

kalo setakat kena ganggu lain cerita..sbb normal la kan..
lagipon dari dulu memang asyik dan asyik kena usik..
tp yg saya nak elakkan di sini..saya taknak la..nanti pegi berubat tengok2..benda ni masa kecik suka kita ke nak kita ke apa semua tu..
pastu bila kita dah kawen dia sekat zuriat kita..alasan "im yours" gituu... paham tak?..

saya nak pegi check..tp takot nak terima kenyataan.. 
sbb..kadang2..saya duk saja2 atas katil..rasa mcm ada selak kain selimut..
and kadang2.. napsu beast saya mcm gatal..then discharge.. rasa tak selesa.. pernah tak rasa?..
paham tak maksud saya?..huhu! 
maybe belom kawen lagi so, normal ke apa ke..tak tahu la..
tp dulu kakak saya pandai berubat..dia kata benda tu suka duduk di tempat kemaluan.. 
saya imagine la.. dia duduk situ dan jentik..tetiba saya over ter stim bagai..trus discharge..haha!..

gitulah cerita saya.. 

sekian mekaceh...

love u peej!... i adore u..nak tabita..:P

ella omar..

......................................................................................................

sesiapa nak share cerita expose mistik boleh email me at.

email : nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
subject : expose mistik: .....tajuk........

thank u.

4 Comments:

♥z@z@♥ said... [Reply to Comments]

adakah berkemungkinan telah berlaku hubungan badan di situ?eiiiii scary nye...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... [Reply to Comments]

ohoi ni hantu jantan ni,, gatal kemain ! siap buat org stim.. huhu

Mrs. Ady Firdaus said... [Reply to Comments]

kaget jugak nih seriau tui

SaraGurL said... [Reply to Comments]

Ewwwww...tu mcm hntu raya... Smp buat hubungan bgai..
Tkut kottttt

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...