Instagram : @peejburhan

Ephyra sah HALAL

[sticky post - scroll down for new entry]

hello everyone?
macam mana?
siapa customer aku harap still consistent minum ephyra. :)
lepas tu sendiri rasa bestnya ephyra ni?
ada nampak tak peningkatan?
mesti ada la. if tak major mesti minor tu nampak.

macam-macam soalan aku selalu terima mengenai ephyra.
mana boleh jawab aku jawab, mana takleh aku akan refer pada pihak oceanlife.
salah satu soalan popular dulu adalah kalau breastfeed anak boleh tak amik ephyra.
ye boleh takda masalah.
siap nanti baby pun dapat tempiasnya. gebu nanti. :)

ni antara testimonial untuk ibu2 yang bf anak tapi amalkan ephyra.

:: testimonial daripada pengguna ephyra yang sebenar ::

sedikit sebanyak Ephyra ni membantu ibu-ibu dalam menambahkan kuantiti susu badan.
memang menjadi satu masalah untuk ibu-ibu yang dalam proses penyusuan, macam susu badan tak cukup or terlalu sikit.
so Ephyra sangat sesuai and selamat di minum oleh ibu-ibu yang baru bersalin dan yang masih lagi menyusukan bayi.

Selain daripada khasiat yang bagus dapat tambah kuantiti susu ibu, Ephyra juga bagi manfaat kat baby yang menyusu tu.
Baby lebuh sihat, kulit baby jadi lebih cerah n gebu :)

Ramai jugak yang tanya Memey Suhaiza n Norman Hakim now duta Ephyra ke?
jawapannya tak yea.
dorang asal hanyalah pengguna Ephyra yang puas hati ngan hasil Ephyra.
tu yang Oceanlife angkat dorang untuk kempen Ephyra memandangkan dorang celebrity.
Norman sendiri share, dia amalkan minum Ephyra everytime lepas workout.
sebab Ephyra bagi dia lebih tenaga, and maintain fresh even baru lepas workout.
Ephyra jugak bagi kulit dia lebih lembab dan kurang berminyak.


so lelaki pun boleh ye minum Ephyra.
banyak dah testimonial daripada lelaki yang minum Ephyra.
aku pun ada quite a few customer lelaki.
dan aku menjadi sangat kagum sebab lelaki pun gigih nak jaga penampilan n all.

so siapa yang belum cuba tu harus cuba ok.
sendiri rasa best dia tu.
nway satu lagi nak bagi tau.

2-6 October ni, Ephyra akan ada di booth 0078 di Halfest Expo Exhibition di Mines Convention Centre, Seri Kembangan.
Halfest ni ialah Ekspo Makanan Halal Terbesar di Malaysia.



Ephyra ada sijil Halal.
Syarat utama nak masuk Halfest memang kena ada sijil Halal dari Jakim sebab Halfest ni adalah anjuran bersama Jakim sendiri.
Pentingnya Halal kerana makanan yang baik, lagi halal memberikan kesihatan kepasa seluruh tubuh badan, sebaliknya makanan yang tidak berkhasiat boleh menyebabkan penyakit.
Oleh itu, Islam sendiri sangat mementingkan aspek khasiat dan kebersihan supaya yang di makan itu benar-benar bawak manfaat dan bukannya kemudaratan.
Macam tu jugak Oceanlife Marketing Sdn Bhd selaku pengeluar produk Ephyra sangat menitikberatkan kualiti dan halal produk Ephyra untuk kebaikan pengguna semua.

Sebab terdapat banyak lambakan produk kat luar tu yang sebenarnya tidak mempunyai status HALAL yang sah daripada Jakim.

Jakim sangat dipercayai sebagai badan kerajaan yang tentunya kalau status HALAL yang dikeluarkan JAKIM setelah membuat penilaian yang sangat teliti terhadap tahap keselamatan produk & tahap halal setiap produk.
setiap permohonan HALAL daripada JAKIM memerlukan sijil kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).
So Ephyra ada kedua-duanya.
Oceanlife Marketing Sdn. Bhd menyertai ekspo HALFEST ni untuk membawa EPHYRA ke tahap lebih tinggi dan mendapat kredibiliti & kepercayaan pengguna sebagai produk yang berkesan, selamat dan Halal.

So siapa belum mencuba Ephyra tu boleh la try tanpa was-was.
n jangan lupa singgah ke booth 0078 Ephyra di Halfest Expo Exhibition kat Mines 2-6 October ni.
sebab akan ada banyak cabutan bertuah yang menarik menunggu penggunjung.
siapalah yang bertuah dapat cabutan bertuan iPad Mini n Samsung Galaxy Camera tu kan.

nak baca more pasal Ephyra boleh click link ni CLICK HERE.
aku curently tengah ada promo ephyra.
so berminat sila contact. :)





0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...