Instagram : @peejburhan

Ephyra Promo dan Krim Ibu Putih

aku tengah takda mood nak update sangat.
macam rasa nyampah ngan diri sendiri.
hahaha saiko tak.

tapi ni aku update sikit.
sebab aku ni dok busy la.
dok tangguh la.
dok layan menyampah tak.
tau-tau dah hari jumaat.

aku daripada last week dah buat promo ephyra ni.
siapa yang contact aku direct memang dah beli ngan harga ni.

promo until 5th october yea.

beli 2 box RM350 (Normal Price: RM394)
beli 3 box RM500 (Normal Price: RM591)

free postage.

beli dalam gandaan itu yea.
jangan tiba2 nanti tanya if saya nak beli 5 box macam mana kira?
i nak beli 4 box macam mana?

no jangan suruh i kira. i malas nak kira.
so nak beli sila beli either 2 or 3 box.
boleh la tetiba nak beli 6 tu reti la aku kira.
tapi if 4 ke 5 aku malas kira.
so faham?

trial pun ada. if beli more than 1 box pun ada discount beli.
so berminat boleh contact.

tabita takda promo. sebab tu baru je promo hari tu.
oh satu lagi. aku dah ada tau stock ibu putih.
aku belum berkesempatan nak update pasal tu.
tau kan krim ibu putih tu?
siapa dah tau n la rasa nak beli ke kan boleh contact jugak.


30gm - RM50 (postage RM55)
50gm - RM75 (postage RM80)

nanti senang aku try buat entry tu by this weekend or next week yea.
ok sekian.
aku nak pergi buat kerja.
ta-ta

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...