Instagram : @peejburhan

Azuralicious Fresh Oven

[advertorial]

last week aku ada share pic bawah ni kat instagram.
pastu cakap nanti aku share mana boleh dapat.
pastu busy punya pasal now baru ada masa nak share kat korang.


blueberry cheese tart.
hoiiii sedapppp gila weyhhh.
melted in your mouth ok. nangis la makan
takda makna kau makan seketul pastu macam, ok cukup la tu.
mesti tau-tau dah 2-3 ketul masuk.

makan few then simpan dalam fridge.
esoknya teringat so makan.
ingat letak dalam fridge jadi keras ke apa.
tak ok. lagi lazat ada. dah la sejuk sedap.
pastu ada gak melted dalam mulut tu. fuhhhh.
pastu konon nak makan sikit je.
tinggalkan suami sikit.
tau-tau makan dah licin. hahhaha.

:: ni makan esoknya tu. berseri2 lagi. nyam ::



super love.
azura ni adalah kenalan.
asal kenal suami dia.
geng lepak aku ngan MrB since bulan puasa hari tu.
then ada sekali lepak suami dia bawak cheese tart ni bagi kita orang makan.
hoiii sedap. terus laki aku suruh aku promo kan dalam blog.
ok aje.
so raya hari tu la baru dapat kenal zura ni.

ni antara yang Azuraliciuos Fresh Oven ada.



  • Blueberry Cheese Tart (9pcs) - RM12
  • Blueberry Cheese Tart (25pcs) - RM35
  • Cheese Cake (1slice) - RM5
  • Pavlova (1pcs) - RM5
  • Red velvet (1slice) - RM7
  • Durian Crepe (2pcs) - RM4
tak silap kalau nak whole cake pun ada untuk red velvet n cheese cake tu.
tu korang contact zura sendiri.
zura baru nak start balik business ni.
so tu yang nak menambah customer ni.
aku tak try lagi yang lain.
tapi definitely aku akan order lagi blueberry cheese tart tu.
pastu sorok, pastu makan sorang je. hahaha. 

berminat boleh contact zura kat

phone : 0192447247 (sms/whatsapp/wechat)

buat masa ni COD kat area wangsa maju.
n ada la few tempat, again tu nanti korang contact zura.

satu lagi cara adalah melalui aku. keh keh.
kata la korang nak amik barang daripada aku ie tabita ke, ephyra ke.
tetiba korang nak sekali anything ni. just bagi tau.
tapi bagi tau la awal sehari dua so that aku boleh order kat zura.
n amik sehari sebelum korang nak pick up tu ke.
tapi. if amik thru aku, aku charge extra rm2.
jangan nak berkira ngan iolls. rm2 boleh la aku buat order kopi.
minum kopi, makin galak aku update blog khenn.
ada paham?
kira if korang order cheese cake 1 slice tu. 
if korang amik thru zura rm5 la.
tapi korang rasa nak amik kat aku je senang, sbb dah tau rumah sebab dah biasa COD barang.
tp jadi la rm7. begitu. 

kalau korang nak order thru zura. bagi tau sehari sebelum, Insyallah esoknya dia dah boleh sediakan.
tapi if kat aku bagi tau la macam sehari 2 awal yea. 
jangan la malam kul 11pm order.
expect esok kul 2pm nak datang amik. agak2.
atleast bg tau ptg ke ok la.

begitulah ceritanya.
cuba la rasa. serious terbaik wokkk.
mmmm....aku adalah sangat suka segala cake, crepe, tart ke apa ni semua.
fail betul la.



3 Comments:

FARYN said... [Reply to Comments]

entry paling keji yg aku tunggu :P
hahahahaa..
nanti aku nak pi order...

mysha said... [Reply to Comments]

Hamboii sis, tgk filling tart tu pun dah melejeh air liuq nih hehehe

Leh try nih..

lily lotus said... [Reply to Comments]

gulp.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...