Instagram : @peejburhan

Treadmill FOR SALE

menolong aunty jiran rumah mama ni jual treadmill dia.
in a very good condition.
hardly used.


seee still ada balutan plastik lagi.
sebab doktor nasihat tukar senaman
ye la dah berumur sikit senaman ringan2 je cukup.
so dia nak jual.
rumah kat setiawangsa (duhh kata jiran mama), so if nak beli kena amik n angkut sendiri yea.

SELLING PRICE - RM1800 (nego)

anything korang boleh call/ sms/ whatsapp

Aunty Juwita - 019-3500206

kalau contact tu kata la dapat info daripada blog aku.
sebut pija tau. kang kau sebut peej aunty tak kenal pulak. hew hew.
ok majulah sukan untuk negara.
ok tetiba sangat.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...