Instagram : @peejburhan

testing testing

ihhh jiran aku ni tak kenal erti penyesalan.
hari tu dah kena maki ngan mak pak budak.
kejap je rumah dia aman, now dah penuh balik.
ni tengak memekak terjerit2 ke apa. kimak betul.
aku dan bebudak memekak memang tak serasi bersama.
menaikkan darah je.
eh ada gossip sebenarnya, tapi macam malas nak cerita.
nanti rajin aku cerita.

nway, since ada pics ni kita share je ye.
al-maklum orang ada camera baru, harus angkut ke sana sini.
semua la nak test amik pic, guna segala scene yang ada.
time ni malam keluar makan, so try makan night scene.
wah so pretty i like.




terangkan so nice.
teruja iolls.
betul la camera ni takyah pakai flash pun dah ok.
flash dia nak pakai kena pasang.
tapi aku bukak. sebab if pakai dia macam nanti screen lcd tu nak flip takleh.
so takyah la. plus aku bukan suka pakai flash pun.

later kami ke papparich makan.




tapi pic makanan lupa amik.
hahah gelojoh nak makan namanya.
plus time tu nak test night mode n macro je pun.

yang bawah ni aku try pakai yang untuk sport.
kan untuk pergerakan laju.
tau la kucing mana reti dok diam.
so pakai scene yang tu ok la.

:: ceceh yang kegersangan ::

:: milky kesayangan. terpaling manja ni letih nak layan kadang2. tapi sayanggg. perut tu gendut tu ::

yang lain tak dapat nak amik.
bukan sebab apa.
bila aku panggil suruh pandang terus serbu kat aku dok tanduk camera.
abis apa nak nampak. nampak sebesar alam muka depan camera je la.
if rajin nanti ku amik lagi.

pakai camera ni best. tapi masuk ngan cover dia semua.
aku rasa bulky n semak betul handbag.
tu takpa memang tak la pakai handbag kecik kan.
kena pakai handbag besar baru ok. tsk.
eiii rimas. baru camera macam ni.
korang yang bawak dslr ni lagi gigih maknanya.
tak sanggup.
aaa rimas rimas.



6 Comments:

darikacamatai ly said... [Reply to Comments]

Salam,

Yg pakai dslr mula2 je mcm gigih..bila dah lama skit,sebulan je pun,pastu tak kose nak bawak..:-)

shentalvent said... [Reply to Comments]

Nice..dlm satu pic tu ada byg2 makhluk yg sdg mengemas luar kot..hihihi..

shentalvent said... [Reply to Comments]

Nice..dlm satu pic tu ada byg2 makhluk yg sdg mengemas luar kot..hihihi..

intandayani said... [Reply to Comments]

cam best sgt je camera ni

Filla said... [Reply to Comments]

gempak la gambar adik sekarang.. akak teruja sangat.. letak banyak2 lagi gambar ye dik ;) nak tampa tak? hahaha

peej said... [Reply to Comments]

@ly - tu la kan. ni baru biasa punya dah rasa amik ruang n semak.

@shentalvent - ye betul la tu. hahahahaha

@intadayani - best la jugak. heheh.

@filla - ada sikit la. seperti yang akak tau, adik kan idolakan akak. harus la adik mencontohi tips2 blogging dpd akak. hahah.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...