Instagram : @peejburhan

Relax jap

Semua dah post yea.
Untuk yang beli since postage rabu. 
Tapi aku tak sempat nak bagi korg tracking num. 
akan bagi soon.
Some even dah received pun kan barang.
So as long as korang memang buat payment by malam semalam.
Semua aku dah post tadi last.


Berapa minggu ini la kena hadap hari-hari.
Try jugak nak selang sehari, tak boleh. By sehari je bag dah penuh.
Tak sanggup aku nak angkut 2-3 bag. 

Tadi last la kira.
Pastu cuti yea.
Siapa baru masuk order ke apa, kemudian yea aku layan. Dah rehat mode dah ni.
Nak concentrate org COD cookies then settle. Siapa order n tak amik2 tu sila la amik ye.
Esp tang takda confirmkan kt aku mana nak amik. Kang aku jual korang punya kat orang kang.
Ramai tau nak aku terpaksa tolak. 
Tapi if by 5th sepi. Nanti aku memang release ke orang yang berminat.

Penat ni berapa lama umah macam bom.
Settle post tadi terus gigih kemas rumah apa patut, lap habuk, vacuum, lipat baju 3 bakul. Ni later nak sidai baju lak.
Pastu mandi.

By 8ish nak rehat dah so no pick up eyh tonight. Tunggu2 la weekend kan.

Hari tu aku beli bottom cabinet dapur.
Janji seminggu which is patut esok la dpt.
Siap kata if ada cepat, lagi cepat la hantar.
Tetiba tadi dia call aku x angkat. Ye aku super busy.
Dia kata kat laki aku lagi 3 hari baru hantar. Ewah kau.

Kena ngan aku sebijik.
Dia kata barang ada tapi masalah lori kadang pemandu tak dtg la apa. Delivery banyak. Pening dia.
Hello, itu bukan masalah saya. U janji mau hantar seminggu then u kena hantar la. Macam mana pun esok mesti hantartak kira  la malam ke apa. Ahad siang saya sudah balik kampung. 
Wah balik kampung katanyer. Padahal tak pun. 
Kita orang kay elll kay elll *sebut kena over sikit sampai lidah terkeluar*

So dia kata ok.
Takda awas.
Aku ni nak amik langsir pun tak sempat lagi ni. Oit tak cukup masa je rasa.

Nway, nak gi sambung buat kerja.
Saje update jap guna hp. Huhu.




1 Comments:

ayahmamilisa said... [Reply to Comments]

Hi Peej..
ni first comment dd..still remember me? pertemuan kita di bawah lampu neon malam jumaat lalu..hihi..best gile kot dapat jumpa peej..hubby cakap dd n peej sembang cam dah lame kenal..huhu..peej tak sombong..best kot borak..:)singgah2 la blog dd..
ayahmamilisa.blogspot..
selamat hari raya peej :) tq so much tau..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...