Instagram : @peejburhan

Promo tabita habis esok ye.

Salam,

promo tabita exc n reg tu esok last yea.
so siapa buat payment or beli by tomorrow malam dapat harga promo.
lepas tu kembali ke harga asal.

tapi siapa yang beli by weekend or next week baru boleh ku postkan.
sbb ku sangka esok dapat restock tapi macam tak.
mana yang ada aku postkan siapa dah beli tu.
tak cukup barang, nanti dapat ku terus post ke korang ye.

so siapa nak harga promo tu sampai esok je ye.



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...