Instagram : @peejburhan

promo ending soon.

[sticky post]

sangat la busy nak update.
takda masa betul.
secukup2nya masa di gunakan buat kerja itu ini.
tak sabar nak tunggu settle last post esok.
pastu relax sikit.
concentrate orang nak amik cookies n siapa nak COD ke apa.
2-3 hari ni tidur pun tak cukup je. cukup syarat sudah.
tapi dah bertahun pun kerja tidur je kan. cukup2 lah tu.
Allah bagi rezeki ni kita gigih je la kan.

masa di isi seperti biasa layan inquiry orang, pack barang, post barang, amik stock.
asal boleh je.
lepas post teringat ephyra kena restock lagi.
sambil drive berhenti kat traffic light situ gak buat online transfer.
tau sampai je office oceanlife kata aku dah kat bawah nak amik barang. huhu.
ye masa pendek. so kena multi tasking sikit.



semua stock ada.
so siapa nak roger je.
esok last aku post barang yea. so payment by malam ni.
siapa nak pick up boleh.
cuma trial tabita takda. bukan takda tapi tak siap lagi. tu nanti sat lagi siapkan.

so jangan lepaskan peluang ngan promo ni.
sebab ending soon.
kang melepas. sementara boleh ni sila beli.
ephyra expiry date 2015 so boleh je nak stock up.


sementara promo ada n stock ada yea.
beli 2 aku bagi discount lagi.
beli 3 aku bagi pilihan kau nak hadiah shaker berlebihan or bag organizer lebih.
if siapa nak cuba2 boleh jugak beli trial ephyra. RM68 sahaja. tu takda free gift la.

harga promo tabita ni pun ending soon.
so siapa nak sila cepat ye.
jangan nanti dah normal price korang ngendeng mintak2 promo itu ini lagi.

so siapa interested sila cepat.
last post esok ye. payment by malam ni.
lambat daripada tu lepas raya holiday baru aku post.
which is maybe a week after raya ke.

oh lagi satu.
ramai dok tanya pasal ephyra.
esp yang memang regular customer n consume ephyra lama jugak la.
soalan kenapa ephyra rasa lain. warna tak pekat macam dulu ke apa semua la.
dorang kurangkan bahan ke apa.
aku memang tak reti nak menjawab soalan begini sangat.
so aku refer kepada pihak oceanlife.
so ni jawapannya ye.



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...