Instagram : @peejburhan

Memperkenalkan Ephyra punya new packaging n wajah baru Ephyra

[sticky post - scroll down for new entry]

yang beli kat aku Ephyra lepas raya ni mesti perasan kan sekarang dah kotak baru.
terutama yang beli by post la.
sebab masa dapat new packaging aku still ada packaging lama dalam 6 box macam tu.
so decide siapa yang by post aku bagi kotak baru n yang amik COD kat rumah aku bagi kotak lama.
sebab kotak baru ni ringan sikit. sep duit posting ahkak. mihmihmih. cerdik sangat *tangan di dada*



tapi jangan risau, kotak lama ke baru ke sama je.
jangan ingat sebab kotak lama tu barang lama pulak.
takda stock tu baru aku amik before raya pun.
even now maybe if korang beli daripada some dealer still dorang ada kotak lama.
aku dah takda.
aku dah start jual kotak baru ni tapi time tu memang belum di war-warkan lagi.
sampai ada la yang whatsapp aku tanya.
sebab before this dia beli direct dpd HQ.
baru start beli dpd aku. so dia macam terkejut la tengok apesal aku punya lain.
gituh. ye la takut pulak mana tau tak ori ke kan.

so apa beza kotak baru ke kotak lama?



so kotak baru ni lebih ringan n style macam kotak mancis.
tujuan tukar ni untuk mengatasi masalah sebelum ni yang pernah berapa lama ephyra takda stock kan sebab isu kotak sebab kotak lama tu pembikinan dia amik masa n macam2 la.
so solution dia ini.
sambil tu ini jugak kempen ephyra untuk tolong save the environment.
sebab kotak boleh recycle.
sebelum ni kotak jenis begitu nak buang pun sayang je kan.
dah la simpan sampai bertingkek-tingkek. now takda lagi masalah tu.

ada jugak sticker hologram ngan coding tersendiri kat kotak baru ni.
untuk mengatasi masalah tak ori ke di tiru ke untuk masa akan datang.

n belakang box pun dah cetak harga baru.
ye harga yang rm197 tu harga kekal untuk sekotak ephyra.
tapi korang beli lebih i bagi discount terbaik.
hanya di blog peejburhan ye. :)

dengan ini nak bagi tau jugak.
yang Memey Suhaiza wajah baru Ephyra untuk kempen.






Asalnya Memey adalah salah seorang pengguna Ephyra yang sangat puas hati la ngan hasil Ephyra.
buat masa ni dia dah minum kotak yang kedua n sangat la happy ngan perubahan yang dia rasa.
selalu dia share kat instagram dia pasal Ephyra.
so Oceanlife pengeluar produk Ephyra ni berbesar hati la nak amik Memey untuk kempen bulan August n September.
so korang boleh checkout sendiri pengalaman Memey dengan Ephyra kat instagram dia @memeysuhaiza

So masih belum cuba Ephyra n still tak yakin lagi.
korang boleh tengok kesan hebat Ephyra kat Facebook Oceanlife2u.
or instagram official ephyra kat @ephyra2u.
selain daripada tengok kat instagram memey la untuk bulan august n september ni.

oh btw, Memey ni bukan duta produk ephyra ke apa yea.
dia cuma menjadi salah seorang wajah Ephyra.
sama macam model-model n jugak pengguna ephyra yang share testimonial.
semua start adalah pengguna ephyra n berpuas hati ngan produk ephyra.
sama macam korang pengguna ephyra ni.
share la pengalaman korang, bagi pic before n after.
korang pun akan jadi wajah-wajah ephyra.


nanti aku senang aku share testimonial daripada customer aku.
aku ni orang bagi kadang aku lupa nak save.
ye la some bagi thru whatsapp je kan.
kang ada aku terdelete la apa.

oh ada yang tanya if breastfeed anak boleh ke minum.
boleh takda masalah.
baca testimonial memey ni sebijik macam testimonial customer aku zura.
aku terdelete la. grrrrr.
dia kata dia tak perasan if ada perubahan kat dia.
tapi since dia bf anak, dia perasan anak dia makin lama makin gebu n comel.
siap dia bagi pic baby dia. memang cantik gila kulit baby dia. comell sangat.

so apa tunggu lagi.
berminat boleh la email, whatsapp or sms aku untuk beli.
pembelian lebih daripada sekotak akan dapat discount.
oh satu lagi promo handbag organizer tu dah habis yea.
tu promo sempena raya je.
tapi discount ahkak bagi duit yang save tu boleh beli sendiri gift tu 2 ketul. :D

so mari la try ephyra.
siapa yang baru nak cuba ada jugal trial box rm68 sahaja.
free postage pipol.




4 Comments:

Zue-rouge said... [Reply to Comments]

peej...aku tu..aku tu ko sebut..hahahah...poyo sekejap

azizul maria said... [Reply to Comments]

salam kak peej...kalu trial pek ade brape paket ye...tq

azizul maria said... [Reply to Comments]

salam kak peej..kalu trial pek tu ade brape paket ye...tqq

peej said... [Reply to Comments]

@zue-rogue hahah gila!

@azizul maria - 10 sachet

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...