Instagram : @peejburhan

kecoh raya

elok huda n ice balik.
nysya stay kejap.
sekali pedd call tanya aku ada kat rumah mama ke tak.
sebab dorang ada beraya kat situ.
aku kata takda, aku kat rumah aku la.
dorang kata nak beraya. haaa datang la.

sampai je terus paksa aku tukar baju.
sebab sibuk nak amik gambar.
tah apa-apa tah.
terpaksa la layan, muka dah la comot gila.
tapi semata2 nak amik gambar tetiba semangat nak make up tu poyo sangat namanya.

laki aku la melayan amik segala pics ni.
kemain memacam angle dia amik. ish over sangat.









banyak sangat tak kuasa aku nak melayan dah.
so aku masuk dalam tukar baju balik.
over sangat la pulak tetiba berterusan nak berbaju kurung bagai kan. haha.
oh btw baju kurung adalah daripada Kree.my ;)

rupanya aku dah masuk bilik, laki aku still sibuk mengambil gambar lagi.


:: over gila kan siap ada pose bersalaman hari raya. eeeeiiii ::





later tu Mr.B n paan pergi naik atas membeli makanan untuk kami makan ramai2.
haha senang kerja macam ni. orang datang kita beli je apa patut.
siapa suruh last minute bagi tau.
cea kalau bagi tau awal pun macam la aku rajin nak layan masak.

ish aku sangat busy la.
tak sempat nak kemana.
rumah mama pun sampai seminggu aku tak pergi minggu lepas. tsk.
sendiri pun rehat tak cukup.
dah la macam tak sihat 2-3 hari ni.
ada masa sikit, harus aku power nap.

ni patut today rasa relax sikit.
sebab ikutkan stock ephyra macam banyak je.
sekali bangun tadi banyak order masuk n orang buat payment.
so nak taknak kejap lagi keluar la kita restock barang.

ok tu je.
later update lagi.
eh aku ada benda nak jual.
nanti senang malam2 kang aku update if ada masa.


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...