Instagram : @peejburhan

jubah moden for sale.

again helping someone jual jubah moden ni.
aku amik sikit je dulu.
bukan amik pun, dia bagi aku ok kan aje.
so if tengok sales ok then aku akan letak banyak lagi design n size.



JMS 01
size S (fit up to uk 6)



JMM 01
Size M (fit up to UK 8)





JMXL 01
Size XL ( Fit up to UK20)
SOLD




JMS 02
Size S (fit up to UK6)




JMM 02
Size M (fit up to UK8)




JMXL 02
Size XL (Fit up to UK20)
SOLD


semua adalah material high quality lycra tu.
so ia adalah stretchable n kain adalah berat.
ada hiasan batu.

except yang bawah sekali ni bukan lycra.
dia jenis yang kain jarang tu.
so kena pakai inner maxi tu.
semua pun sangat lawa.
yang XL tu memang cutting sangat2 besar.

harga ialah rm169 (free postage)
interested boleh contact aku macam biasa.
email nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
whatsapp, sms 0122758575.
tolong jangan call. aku memang malas angkat call no tak kenal.

aku tak pegang lama tau stock.
so sila cepat sementara stock masih ada.


1 Comments:

Miss Moon said... [Reply to Comments]

peej ...nko tgk kan yg paling besar utk aii ..

ai nakkkkkkkkkkkkk hahahhahahahah

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...