Instagram : @peejburhan

cuaca mendung, mood pun mendung je

hari ni hari rehat.
ok sebenarnya sebelum tidur macam-macam benda plan nak buat.
tapi bangun kan hari ni cuaca mendung je.
tetiba rasa macam kemalasan je.
tadi panas terik jap.
cepat-cepat la basuh baju.
ni aku tengok mendung kembali.
tah apa-apa tah tau.

semalam pukul berapa pagi tetiba teringin nak makan nasi impit lagi.
ngan sambal daging. aaa sedapnya.
ngan kuah kacang. wah menyelerakan.
ada terasa nak buat. tapi macam tak kuasa nak ke pasar membeli daging bagai.
pastu saiko gila berdua je tetiba nak feeling nasi impit bagai macam raya pertama. haha.

tapi tak boleh pun.
sebab weekend ni penuh open house.
ingat ahad free sekali tengok ada jemputan daripada kakak Mr.B pulak.
siap open house ngan birthday anak la apa.
semua sedara mara semua. mesti lama tu.

bila masanya nak rehat kat rumah entah kan.
hari ni je la pun.
pun kejap je la.
malam dah busy packing barang nak post esok.

hoiiii apesal mendung sangat ni.
mata aku pun mendung ni.



1 Comments:

Wanie Warniee said... [Reply to Comments]

sama la mata kita pown mendung jer tambah2 tadi mkn banyak open office hihihi

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...