Instagram : @peejburhan

bestie raya

last sunday elok balik rumah n buat entry hari tu.
ice call kata dorang nak datang beraya.
datang je la. ok je.
tapi sementara tunggu dorang datang sempat la aku lena sejam gitu.
hihu. baby kecik sangat perangai. bangun pepagi harus ada nap time. ;p

sampai je dorang terus aku order dominos je.
senang. tidak la kuasa nak bertungkus lumus sangat.



lepas tu dihabiskan ngan sembang bagai.
dorang baru nak tengok album kawin aku.
haha padahal dah berapa kali datang.


mostly yang tengok album ni n ada kat majlis aku mesti kagum.
sebab dorang tau betapa bermandikan peluh aku time tu.
tapi dalam gambar ni langsung tak nampak ok.
so siapa ratu peluh tapi tetap nak nampak vogeh de vass dalam gambar bolehlah checkout shah zainal.
motip tetiba promo. haha gilo.

nway, haaa siapa kata perabot umah tak jahanam.
nampak sofa tu. hancur gak uolss.



:: tuan rumah yang sentiasa la comot ::









seronok catching up n melayan fahad tu.
ceria kemain je kenit tu.

e eh kucing aku ceceh ni time mengawan dah sampai lagi.
stress aku memekak je.
aaaa nak kena bawak gi sunat la.
tak tahan aku dia punya bising tu.
sakit kepala dibuatnya.
penumbuk kang.

eh ok la tu je.
busy day ahead.
















1 Comments:

Huda Ramlee said... [Reply to Comments]

Sama la mcm kat rumah tu. Kat bucu sofa dh berbulu mcm pe je. Mujurla material ala2 kain guni. Kalau guna leather mau nyanyi ratapan di aidilfitri haha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...